Werken bij van der Valk

Hallo iedereen!
ik heb pas te horen gekregen dat ik ben aangenomen bij van der Valk (hotel).
Ik ga in de bediening werken. ik heb geen ervaring en dit is ook mijn eerste bijbaantje. de man die mij heeft aangenomen zei dat hij er van uit gaat dat ik nog niks weet (hoe het zegmaar werkt in de bediening enzo)
toch wil ik wel enigzins voorbereidt zijn en weten hoe het is om te werken in de bediening. is het bijvoorbeeld een leuke werksfeer of juist niet? is het zwaar? verdient het een beetje lekker :wink:
hoe zorg je ervoor dat je geen borden laat flikkeren? dat soort dingen…
dus als je werkt of hebt gewerkt bij van der valk of gewoon ergens anders in de horeca, laat me weten hoe het is.

Er is een algemeen bijbaantjestopic, misschien kan je je vraag daar stellen! Er zijn daar vast wel meiden die ook bij Van der Valk of ergens anders in de horeca werken! :wink:

Goed dat je je trouwens al een beetje probeert voor te bereiden, dat gaat vast goedkomen!