werk in het buitenland

Hallo meiden

Ik ben bijna klaar met mijn middelbare school. Ik zou het zo leuk vinden om in andere landen te werken.
Daar wil ik me opleiding natuurlijk op baseren :wink:
ik heb al al wel over het beroep stewardess gedacht, maar het leek me niet geweldig. Weet iemand misschien nog andere beroepen?

Alvast bedankt
Amalia

Er is een algemeen werken in het buitenland topic, daar staan al veel ervaringen en vragen die beantwoord zijn. Ik zou daar eens in kijken (:

En over de beroepen: Receptionist, (standplaats)hostess, gids, begeleider van groepsvakanties, animatie, facilitairmedewerker op een camping/hotel etc etc

owh ik ga zeker kijken bedankt

Heeft iemand een linkje van het algemeen topic.? Ik kan enkel een vinden over vakantiebaantjes in het buitenland.

Topic heet ā€œstuderen in het buitenlandā€.

Je kunt ook kiezen voor een internationale business studie. Zoals bijvoorbeeld ā€œInternational Business and Languagesā€ of ā€œInternational communicationsā€. Zo zijn er meerdere. Ik weet niet op welk niveau en in welke richting je iets zoekt, maar met bijna alles kun je wel naar het buitenland. Als je het zelf wilt en bereid bent ervoor te werken.

TS, ik weet niet op welk niveau je zit, maar ik studeer International Business and Languages. Je moet dan wel echt geĆÆnteresseerd zijn in het bedrijfsleven, maar je wordt zeker klaargestoomd voor zaken in of met het buitenland.

Edit: oh grapje oud topique

http://forum.girlscene.nl/forum/school/het-algemene-topic-voor-studeren-het-buitenland-meer-251672.0.html
of
http://forum.girlscene.nl/forum/school/het-algemene-studiekeuzeopleiding-gezochttopic-269669.0.html