Wenkbrauwgevoel

Ik heb dus echt verschrikkelijke wenkbrauwen.
Mijn wenkbrauwen zijn donkerbruin/zwart en dik maar ik heb ze totaal niet goed in vorm, als ik bijv. boos kijk dan lijkt het wel alsof ik bang ben of moet huilen ofzo en ik wil wel naar de schoonheidspecialist gaan maar ik weet echt niet of die me wenkbrauwen wel goed gaan vormen, ik heb namelijk van meerdere mensen gehoord dat de schoonheidspecialist slecht wenkbrauwen epileerd. HELP!
ik wil echt weer normale wenkbrauwen krijgen maar ik ben bang dat de schoonheidsspecialist het verpest.

Gewoon naar de schoonheidsspecialiste gaan. Of laat het je moeder eens proberen.

Dan ga je naar geen van beiden. Wij weten ook niet wie uit jouw omgeving jouw wenkbrauwen kan epileren. Je kan ook naar andere specialisten gaan, zoals van die zaakjes waar ze ook epileren met draad. (ken iemand die daar goede ervaringen mee heeft, maar geen idee. Ik doe het zelf)

Je kan gaan of het zelf doen. Positief bedoeld

Dan gewoon een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste :slightly_smiling_face:. Er zal vast niks rampzaligs gebeuren.

Of gewoon zelf doen? Daar bestaan toch van die handleidingetjes voor?
Ik heb ‘t uiteindelijk zelf gedaan, mss waren die van mij niet heeel erg maar ik vond ze toch ook behoorlijk model-loos :’)

Voor & na! (Let niet op die sjaal op mijn hoofd op de eerste foto xD)
En doordat er geen model in zit, trek ik wel eens teveel uit, dat zie je dan op het oog rechts op de foto in de na-foto xD Maar ach, beetje goedleggen en dat valt niet meer op :’) En blijven oefenen vooral… Ik moet altijd weer opnieuw het model proberen vinden…

http://cl.ly/3q1o1H1D2i0u3k3E3F03/lalala.jpg

Heb je geen kennissen die hun wenkbrauwen laten epileren? Zo kunnen ze jou verwijzen naar hun specialist, als je hun vorm mooi vindt althans.

Ja ik doe ze best dun, doordat ze zwart zijn vind ik dat niet zo mooi staan met mijn klein gezicht, ze vallen zo op…

Maar wat gaat er dan fout bij jou?

Ik maakte me daar vroeger ook zorgen om, dat gelijk zijn. En toen heb ik op internet eens iets gelezen van “je wenkbrauwen moeten geen tweelingen zijn, maar zussen” ofzo iets, dat hielp mij wel, want inderdaad zo PRECIES gelijk, dat is zo moeilijk :confused:

Je kan ook 1 keer naar een schoonheidsspecialist gaan, en vanaf dan de vorm die zij hebben gemaakt bijhouden?

Je kunt ook enigszins aangeven wat je wil bij een schoonheidsspecialiste, en zij weet heus wel wat ze doet.

Je moet ook bij jezelf geen ‘vorm’ epileren, dat lukt bijna nooit perfect. Ik heb van mezelf ook redelijk donkere, niet dikke maar wel volle wenkbrauwen, en de schoonheidsspecialiste heeft ze bij mij één keer wat netter gemaakt en wat strakker, niet eens dunner of anders van vorm, maar sindsdien hoef ik alleen nog maar wat haartjes bij te houden en ben best tevreden

Dus je hoeft niet tegen je schoonheidsspecialiste te zeggen dat je een bepaald model wilt, maar je kan toch gewoon zeggen dat je het iets netter wilt? Ik heb gezegd toen dat ik ECHT niet iets totaal anders wou en dat heeft ze ook niet gedaan, ze doet niet zomaar wat hoor.