Wenkbrauwen :[

Heeee meiden <3.
Ik baal echt enorm, en ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
Ik zit in de brugklas, en ik word dit hele jaar al geplaagd/gepest
met mijn haar&wenkbrauwen. Het probleem is: Ik heb lichtblond
haar met dikke, zwarte wenkbrauwen. Ik heb me wenkbrauwen geepileerd,
maar ik wil wel vorm erin houden, want neppe, dunne streepjes hoef
ik niet. Mijn moeder is kapster, en ze zei dat ik me haar beter kn
verven, maar dan niet meteen bruin maar bruine plukken er doorheen,
DAT HAAT IK! dat heeft toch totaal geen nut? mijn wenkbrauwen
vallen dan nog op.

Heeft iemand ervaring/ tips voor mij?

xxx’ :couplekiss_man_woman:

blond haar met donkere wenkbrauwen zijn juist mooi, haar verven vind ik zonde, maarja wie ben ik? ik heb zelf ook blond haar en iedereen vind het mooi. als je je wenkbrauwen mooi in vorm wilt hebben en houden zou je denk ik toch naar de schoonheidsspecialiste zijn, het kost geld maar het is het vast waard! veel succes.

Verf dan je wenkbrauwen.

@ aubrey: jaa superbedankt voor je tip <3. ik vind het zelf ook niet erg storend, maar mensen geven stomme bijnamen enzo. Je hebt wel gelijk, ik vraag gewoon of de schoonheidsspecialiste ze wat dunner maakt, dan hoeven het nog niet meteen streepjes te zijn. Tysm <3.

@ breakthoserules: geen optie, al lang geprobeerd, krijg je na 1 week zo’n uitgroei en dat is ZO lelijk, 2 kleuren wenkbrauwen :S, maar iig bedankt <3.

ik heb juist het tegengestelde probleem: lichte wenkbrauwen, donker haar… ook niet ideaal hoor!

sowieso wat mijn eerste tip is: let niet op die stomme mensen die opmerkingen gaan maken over je wenkbrauwen! (:
waarschijnlijk kunnen ze niks anders bedenken om je mee te plagen en valt het reuze mee^^

maar OT:
goed dat je tegen die neppe, dunne streepjes bent! als je wenkbrauwen mooi geëpileerd zijn, is er volgens mij niet veel aan de hand.
misschien zou je toch wel die ‘low lights’ (donkere plukken… tegenovergestelde van high lights dus) kunnen proberen, gezien je moeder kapster is kan ze het vast erg mooi en natuurlijk maken. je zal verbaast zijn hoeveel donkerder je haar dan lijkt!
je kunt ook niet echt je wenkbrauwen verven, zoals je vast al wel eerder gehoord hebt… dus opties zijn best wel gematigd…
misschien dat je een foto kunt plaatsen? met je wenkbrauwen + haarkleur duidelijk zichtbaar? dan kunnen meer meiden hier hun mening+tips geven!!

stond laatst niet op girlscene dat geen wenkbrauwen in werd?
nee als ik jou was zou ik de raad van je moeder opvolgen. of misschien helemaal bruin verven. wat is je huidskleur? wat is de kleur van je ogen?
ik denk datje moeder daar best verstand van heeft als ze kapster is.
een andere oplossing is er niet?

ja verf je wenkbrauwen nét iets lichter… niet té licht maar gewoon wat jij mooier vind

@frikkinlove: GEEN wenkbrauwen?? whaha daar doe ik iig niet aan mee. ik heb lichtblauwe ogen en een hele lichte huid, ja me moeder heeft er natuurlijk wel verstand van maar ja je kent het wel: niet luisteren naar je moeder, maar ik kan het wel proberen.

@maybeee: neee ik verf ze echt niet :stuck_out_tongue:

ik heb het ook . maar ik denk dat je ze gewoon in vorm moet houden en laat de rest gewoon praten :wink: en je kan misschien een paar lowlights nemen maar je moet niet je haren tegen je zin gaan verven want dan krijg je spijt

@bella182: jaaa ik denk dat ik die lowlights wel kan proberen, maar ik ben zo bang dat het dan lijkt alsof ik blondbruin overlopend haar heb, maaarja <3.

Je wenkbrauwen kan je verven… sommige kappers doen dat maar je kan zo bij de Douglash ook wenkbrauwverf kopen.
Vind je verven te eng dan kan je ze nog lichter maken met concealer. Doe concealer op een wenkbrauwborsteltje en doe deze over je wenkbrauwen heen, met de haargroeirichting mee. Je kan het dan zo laten of met een lichtbruine kleur mascara ermee overheen gaan.

Foto? Dan kunnen we ook checken of donkerbruin/zwart haar bij je past.

Neem een pony? Mijn wenkbrauwen zie je echt nauwelijks omdat ik een pony heb. maar misschien zie je het bij jou er dan wel doorheen omdat je zulk licht haar hebt… Ik weet het niet. Ik denk ook gewoon wenkbrauwen verven zoals hierboven al is gezegd.

Volgens mij heb je zoiets

http://i50.tinypic.com/a5c6cm.jpg

of

http://i48.tinypic.com/2wbrz8w.jpg

toch?

foto 1 heeft ook donkere plukken erin.
en je kan zeggen wat je wilt, maar ik vind het mooi.
misschien moe tje het toch maar es proberen? (in de zomervakantie ofzo, zodat t niet zon ramp is als je het tegen vind vallen)

Ik vind het juist heel mooi, blond met donkere wenkbrauwen, heb ik zelf ook, als je een mooie vorm hebben is het juist mooi :3
OT: misschien gewoon je wenkbrauwen laten epileren bij een schoonheidsspecialiste, of je moeder/zus vragen om te epileren?

heel lichtbruin erdoorheen doen?
Verschild niet zo veel en is het toch iets donkerder, of donkerblond?

btw, volgens mij zijn er niet meer opties dan die hier boven opgenoemd zijn , denkik

een pony eroverheen?

Volgens mij is het niet lelijk en zitten die wijven gewoon te zeiken uit je klas :stuck_out_tongue: Waar woon je, in welke woonplaats?