Wenkbrauwen..

Onduidelijke titel, i know, maar ik kon niks beters bedenken.

Nou ik zit dus met het volgende: Mijn wenkbrauw-haartjes zijn best wel dik en zwart, en als ik het dan epileer, dan zie je gewoon nog steeds zwarte puntjes zitten, die gaan gewoon niet weg.
Ik vind dat zelf erg lelijk.

Overal waar ik om mij heen kijk, zie ik zo’n wenkbrauwen:

http://i45.tinypic.com/14cuuf5.jpg

Is er een manier waarop ik dit kan bereiken? Dus dat mijn haartjes zachter/dunner of wat dan ook worden?

Poeder eroverheen? En anders schoonheidsspecialiste, die harst ze dan.

Poeder wil niet echt lukken…
En ik ben al eens naar de schoonheidsspecialiste geweest, maar het is te duur om dat altijd te doen (mijn wenkbrauwen groeien heeeel snel), en dan is het na een tijdje toch weer zo.

Ik zou ook naar de schoonheidsspecialiste gaan, misschien heeft ze dan ook nog tips om het de volgende keer zelf te doen

denk dat harsen de beste oplossing is. Anders misschien zon Tweezerman pincet kopen? heb gehoord dat je daarmee zelfs de kleinste haartjes kunt pakken :wink:

Hmm…ik heb al zo’n pincet, maar niet een echt tweezerman.
Toch eens over nadenken dan.

Maar die zwarte puntjes, die zitten echt onderhuids eigenlijk.

Waxen bij de schoonheidsspecialiste is niet zo duur hoor.
8 euro bij mij volgens mij.

Laten blonderen? Ik zou het niet weten.

Ja klopt, maar zoals ik zei: mijn wenkbrauwen groeien echt heel snel, dus dan wordt het best wel duur…en mijn schoonheidsspecialiste woont hier ook ver vandaan, dus de reis ernaar toe moet ik ook betalen. Maargoed, ik kan er natuurlijk ook een hier in de omgeving zoeken, dat snap ik ook.

Misschien geen goede pincet? want normaal trek je het haartje eruit incl haarzakje dus dan zou er geen puntje zijn.

je kan het toch ook laten photoshoppen?

Als de haartjes onderhuids zitten epileer je ze niet goed denk ik. Als je ze eruit trekt haal je het haarzakje etc er ook uit toch?

Ik zou een schoonheidsspecialiste in de buurt op zoeken, ze daar laten harsen (heb je meteen goede vorm etc) en dan vragen hoe je het het beste zelf bij kan houden.

Ik heb een speciaal apparaatje, van de huishoudbeurs, het is eigenlijk een soort scheerding voor je wenkbrauwen maar je haartjes komen dunner en zachter terug! En je zou denken dat het dan wel snel terugkomt maar dat is echt niet zo. Ik heb het nu al 2 weken niet gedaan en er is nog helemaal niks van te zien… Hij was 10 euro op de hhb!
Ik weet niet precies meer hoe het heet (ik heb het doosje weggegooid en op het apparaatj zelf staat het niet), het is een DEPILEERapparaat (dat wil zeggen dat ie het op het huidoppervlak afscheert), en in de winkel is hij 25 euro.

Oh handig…en ik maar denken dat scheren slecht was.

Hoe trekt jij haartjes eruit? Met de haargroeirichting mee? Want t lijkt mij dat bij jou de haartjes afbreken, waardoor je die puntjes krijgt.

Ja, klopt. Bij haar is dat dus dan niet het geval.

Dat depileerapparaat heet de depilator en kost 24,95 als je hem via internet wil kopen. en dat is nog excl. verzendkosten
http://www.depilator.nl/?gclid=CMv137mkqaACFUGF3godTj6Seg

dat ding heb ik ook!
je kan je wenkbrauwen er ook gewoon mee epileren, maar ook wat minder dik maken zegmaar.
zelf heb ik helemaal geen dikke wenkbrauwen en gebruik ik het alleen om te epileren, maar het is echt een superapparaatje ^^

Waar heb jij hem gekocht dan? of ook via die site of de huishoudbeurs?
want ik vind 24,95 best duur… ;p

voordat je epileert vaseline op je wenkbrauw smeren en op het stukje huid eronder
dan trek je ze er makkelijker uit.
en die puntjes die je ziet zijn gewoon nieuwe haren, bij de een zijn deze duidelijker te zien dan bij de ander en daar kan je weinig aan veranderen
met een tweezer kan je ze wel meteen weer verwijderen :slightly_smiling_face: