Wenkbrauwen verven.

Ik ben zelf blond en heb hele lichte wenkbrauwen. Normaal teken ik ze altijd maar het leek mij misschien beter om ze te verven. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? En valt het erg donker uit of valt het wel mee?

Ik verf ze zelf. Alleen bij mijn wenkbrauwen is het zo dat de haartjes best licht zijn, maar mn wenkbrauwen zijn ook gewoon niet heel vol. Dus het scheelt al een stuk maar ik teken ze alsnog bij.
Ik meng zwart en bruin, want ik wil ze niet te zwart en ook niet te bruin. En ja, wat is donker uitvallen… Dat ligt denk ik ook weer aan of je volle wenkbrauwen hebt.
Moet wel zeggen dat het zo gedaan is. Op zich is het heel handig want je dat het gewoon even op een avond dat je thuis zit en het kost amper tijd.

Ik verf mijn wenkbrauwen ja, bij de kruidvat heb je wenkbrauwverf en die gebruik ik (de bruine) als ik niet bij de schoonheidsspecialiste geraak. Maar meestal ga ik naar de schoonheidsspecialiste en dan is het echt perfect en blijft het langer, kost 8 euro met epileren bij. De eerste dagen is het best donker en ziet het er soms onnatuurlijk, na een week vervaagt het al een beetje en dan vind ik het het mooiste. Ik laat meestal om de 3 a 4 weken verven denk ik

Ja ik wil naar een schoonheidsspecialist, maar is zelf verven goedkoper/beter? En ik heb hele dunne lichte haartjes maar omdat ze zo dun en licht zijn epileer ik alleen de voorkant wat en voor de rest teken ik ze gewoon. En waar kan je zoiets kopen om het zelf te verven? En heb je misschien foto ervan haha?

Dit.

Mascha van Beautygloss heeft dit ook laten doen bij een schoonheidsspecialist. In dit artikel legt ze wat dingen er over uit:
http://www.beautygloss.nl/2013/06/14/permanente-make-up-wenkbrauwen-doen-of-niet/

En hier zie je in een filmpje hoe de behandeling werkt enzo:
http://www.beautygloss.nl/2013/07/24/filmpje-permanente-make-up-op-mijn-wenkbrauwen-laten-zetten/

Ik heb het nooit laten doen bij een schoonheidsspecialiste, maar iemand hierboven zei 8 euro, dus het zal rond die prijs liggen. Maar ik vind het wel leuk om zelf te doen en epileren doe ik ook zelf dus als ik toch de spullen heb, vind ik het zonde om naar een schoonheidsspecialist te gaan. Ik zie op internet dat de flesjes net onder de 6 euro liggen, dus als je maar één kleur nodig hebt, en je koopt nog een flesje oxidant, ben je zo’n 10 euro kwijt. En je kan er echt, echt vaak mee doen dus het scheelt wel geld als je het zelf doet (internet zegt zo’n 30 behandelingen per tube. Ik ben slecht in schatten maar dat aantal zal ongeveer kloppen).
Ik heb ze van het merk RefectoCil, als je even Googlet kun je ze zien (mn camera is stuk). Je kunt er ook je wimpers mee verven, mocht je dat willen. Ik heb het bij Piekhaar in Alphen gekocht, een winkel met haarverf, stijltangened. Ze hebben ook een webshop! Bij de Kruidvat kan blijkbaar ook maar ik weet niet of ze dat merk hebben.

Wou ik ook zeggen, maar Mascha heeft het permanent gedaan en volgens mij heel erg duur.

Ja precies, plus dat dat gevoeliger is. Als je gewoon verft voel je niks.

Ik heb het trouwens ook wel eens gedaan met verf van de Kruidvat en mij bevalt het best goed. Eigenlijk staat de informatie die je nodig hebt hierboven denk ik allemaal wel.

ik verf ze altijd zelf, en vind het fijn

ik gebruik wel proffesionele spullen, van mn opleiding (schoonheidsspecialiste)

als je tips wil kan ik ze wel geven

Zijn hier ook mensen die hier misschien een foto van hebben? Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het er uit gaat zien.

Ik doe het ook zelf en het is echt totally fool-proof. Je wenkbrauwen worden er niet alleen donkerder door maar het lijkt ook alsof je vollere wenkbrauwen hebt doordat die fijne kleurloze haartjes ook kleur krijgen en mee je wenkbrauwen opvullen.

Hoe donker het wordt hangt af van hoe lang je de verf laat inwerken. Dus als je je verf onmiddellijk na het aanmaken op je wenkbrauwen aanbrengt en heel kort laat inwerken kan je geen te donker resultaat krijgen. Ik gebruik zelf de lichtbruine verf en meng er een klein beetje grijs onder zodat de kleur iets koeler wordt.

Het is ook helemaal niet permanent en vervaagt best snel dus je hoeft er niet zo bang voor te zijn.

Net afspraak gemaakt bij de schoonheidspecialiste, vanmiddag wenkbrauwen verven! Ben zeer benieuwd naar het resultaat!

Ik heb laatst ook m’n wenkbrauwen laten verven door een vriendin en je zag echt heel erg verschil maar niet onnatuurlijk. Ik had een heel andere blik gekregen ik vond het zelf wel mooi maar het ging er super snel weer uit. Ben benieuwd naar het resultaat!

Ik verf mijn wenkbrauwen ook met het pakje van de kruidvat. Ik heb zelf ook vrij lichte wenkbrauwen terwijl ik donkerblond/lichtbruin haar heb.
Ik gebruik gewoon de zwarte verf hiervoor. En mijn wenkbrauwen worden gewoon een stukje donkerder. Nu moet je natuurlijk wel uitkijken dat je straks geen zwarte wenkbrauwen krijgt haha. Ik denk dat het bij iedereen wat anders uitpakt. Maar met zon pakje gaat het prima. Kost volgens mij 5 euro en daarmee kun je een paar behandelingen doen.

Ziet er echt mooi uit! Waarom heb ik dit niet eerder gedaan haha. :flushed:
Sorry voor de slechte kwaliteit foto, en ik zet liever niet een hele foto van mezelf hier op girlscene :flushed:

ziet er goed uit!

Ja ik ben er echt blij mee!