Wenkbrauwen probleempje

Hallo,

ik ben 14 en ik zou graag mijn wenkbrauwen epileren, alleen denkt mijn moeder daar net iets anders over :frowning_face: . Ik wil ze niet echt dun gewoon een beetje bijwerken (die haartjes onder je wenkbrauwen, zo net onder het uiteinde) :stuck_out_tongue_closed_eyes: . Mogen sommigen onder jullie je wenkbrauwen ook niet doen/laten doen???

Groetjes!!

Nou, ik denk niet dat je dat moet vragen? Doe het lekker zelf. Ik snap niet dat iemand dat een probleem van zou maken…

Oh, ik vertelde mijn moeder er niks over ;p
maaar, hoezo mag het eigenlijk niet, van haar?
Als ik jouw was zou ik gewoon zelf een pincet kopen en het gewoon doen hoor, er is niks mis mee& ze kan ze er moeilijk terug op plakken.

ik leer het op school,dus voortaan doe ik het ook zelf… kan je ook eens proberen

Gewoon bij de action een pincet kopen voor 70 cent en even doen. Ik denk niet dat ze het verschil heel erg merkt.
“Schatje! Er mist iets aan je! JE HEBT JE WENKBRAUWEN GEËPILEERD HE?!
Zo zal het waarschijnlijk niet gaan en ze kan er toch niks aan veranderen. Gewoon doen.

En dan denk ik: het is maar haar?
Vind het echt raar als je het niet mag… Maargoed toen ik jonger was durfde ik het ook niet omdat ik bang was voor mijn ouders hun reactie.

owkeliedokelie, denk dat ik het gewoon ga proberen :grinning:
Heb hier ergens wel een pincet liggen hoor :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Nu, hebben jullie verder nog tips??? Ik heb eens gehoord dat je er eerst best een klontje ijs tegen houdt, klopt dit??

Alleen haartjes onder je wenkbrauwen en tussen je wenkbrauwen weghalen, niet erboven. En een ijsklontje kan, zelf nooit gedaan.

En je kan beter te weinig weghalen en dan de volgende dag indien nodig een beetje bijwerken dan te veel. Dan krijg je rare plekken en dan blijft het ook (lang) raar.

:’) sommige moeders hebben zo van die rare ideeën over wenkbrauwen epileren en benen scheren enzo. Bizar. Mijn moeder was ook zo x)
Wat ik zou doen is elke dag de meest opvallende/slechtszittende haartjes weghalen, en dan merkt je moeder het vast nog niet eens.

:grinning_face_with_smiling_eyes:

ik denk dat ze bang is dat je het totaal verpest en voor gek loopt ofzo, een andere reden kan ik niet bedenken. Koop een pincet en begin gewoon zelf heel voorzichtig of maak het jezelf makkelijk, ga naar de schoonheidsspecialiste en dan ziet je moeder dat het mooi is en leven jullie nog lang en gelukkig :slightly_smiling_face:

1 tip! doe het in de avond voor het slapen gaan. soms kan de roodheid best wel lang blijven zitten 1 á 2 uurtjes of zo. dus als je het gaat doen vlak voordat je naar bed gaat, ziet 1 je moeder het niet en 2 dan is de roodheid weg als je de volgende ochtend opstaat :slightly_smiling_face:

en heel voorzichtig haartje voor haartje weghalen. eerst alleen de meest roekeloze. dan kan je het bijvoorbeeld altijd nog even een dagje wachten en er dan weer naar kijken. dan haal je bijvoorbeeld weer 5 haartjes weg. wanneer je voor de eerste x gaat epileren kan je beter het maar verspreiden over een paar dagen en dat je elke x per wenkbrauw maar 5 haartjes weghaalt want zo kan je het beste erover nadenken en weet je zeker dat je niet in 1 x teveel weghaalt :slightly_smiling_face:

Bij mij is het ook zo dat de eerste 2-3 haartjes vreselijk veel pijn doen xD En dan de volgende niet meer! :grinning:

Hallo,

danku voor jullie reacties! :slightly_smiling_face:
Oh en het is zoals je zegt Tornainbow :stuck_out_tongue:
Mama heeft er precies iets tegen dat ik ouder word,… ze vind dat je best wacht met dit allemaal (wenkbrauwen, benen,…)
Nu, ik denk persoonlijk dat mama dit vroeger zelf allemaal pas op latere leeftijd is gaan doen,… vandaar :stuck_out_tongue_closed_eyes: haha.
Ik heb gisterenavond trouwens wat haartjes gedaan (voor het slapengaan) en ik had geen last van rode plekken ofzo,… :grinning: