Wenkbrauwen ongelijk, hoe krijg ik ze goed!?

eey ik heb een probleem,

ik heb wenkbrauwen (nee goh >_< ), maar ze zijn niet gelijk heb ik het idee. De ene is voller dan de ander, en de een gaat ook rechter omhoog (hoe moet ik dat nou uitleggen haha). Enige tips over hoe je je wenkbrauwen GOED epileert? Ik heb al gewoon wat haartjes uitgetrokken maar dat werkt niet. Ook hoorde ik dat je nooit van bovenaf moet epileren, maar mijn ene wenkbrauw zit gewoon hoger dan de ander, terwijl ze even hoog beginnen.
Misschien overdrijf ik een beetje, want mensen hebben het nog nooit gezegd, maar ik zit er zo erg mee dat ik nieteens meer foto’s van mezelf durf te nemen omdat ik het zó lelijk/raar vind.

Wenkbrauwen zijn nooit gelijk, dat hoort zo. Dus het is helemaal niet lelijk of raar hoor. Ik weet niet hoe ongelijk ze bij jou zijn, maar ze zijn in ieder geval nooit precies hetzelfde. :stuck_out_tongue:

ik elipeer mn wenkbrauwen wel eens vanaf de bovenkant, als het echt heel erg uitsteekt. zeker niet te veel weghalen want dan krijg je laaghangende wenkbrauwen!

Wenkbrauwen zijn idd nooit gelijk. Misschien moet je gaan bijkleuren ofzo?

Klinkt misschien gek maar ik vind dat juist mooi. Zoals Angelina Jolie dat ook heeft, die heeft eentje hoger staan. Ik heb zoiets ook ongeveer, maar vind het wel wat hebben. Bij mij beginnen ze ook ongelijk, maar nog nooit iemand over gehoord.
En 100% identiek geeft je juist een saai hoofd xD

Ja dat snap ik wel. maar als ik gewoon heel neutraal kijk, lijkt het meteen of ik zo’n ‘huh ik snap het niet!’-gezicht trek en dat is zó irritant!

Achja, accepteer het. Mijn ene wenkbrauw staat ook iets hoger waardoor het lijkt alsof ik constant arrogant kijk maargoed. :stuck_out_tongue:

Valt vast wel mee joh xD

Begin nooit met epileren!!
Ik ben er ooit mee begonnen en ik kom er nooit meer vanaf, tenzij ik doorgegroeide wenkbrauwen wil! Echt verschrikkelijk.
Ookal trek ik de haarwortel ermee uit, dan komen ze nog elke week terug.
Echt een rotklus en het doet zeer.
Als ik jou was zou ik met een wenkbrauwpotlood een beetje bijtekeken ALS je dat nodig vindt. Het zal vast wel meevallen :slightly_smiling_face:

Je moet niet de bovenkant epileren he. Alleen de onderkant. Mijn wenkbrauwen zijn ook ongelijk, bij bijna iedereen. Vraag anders of de schoonheidsspecialiste er iets mee kan? Ik zou zelf niet proberen om de vorm te veranderen :’)

ja maar mensen op tv (overal eigenlijk) hebben van die mooi gevormde wenkbrouwen, die van mij zijn echt van die holbewonerige, ongelijke wenkbrauwen XD. Maar ik durf niet echt naar een schoonheidsspecialiste te gaan, van mijn moeder mag dat niet zonder er een heel gedoe van te maken.

Zoek dan tutorials op Youtube om je wenkbrauwen goed te epileren. Zoals die van Michelle Phan: http://www.youtube.com/watch?v=PugziVUikEg

Eerst wat bij laten groeien, het klinkt verschrikkelijk maar groeit best snel, en daarna opnieuw goed doen of naar een schoonheidsspecialiste, maar hoe meer je er nu aan blijft plukken, hoe erger het waarschijnlijk wordt.

Wat epileren is vaak wel nodig hoor.

Het zijn zusjes geen tweelingen… Gelijk zijn ze dus nooit. Michelle phan heeft een goed filmpje er voor!

Ik pluk wel van die wild groeiende haartjes weg aan de boven kant.

Of je gaat een keer naar de schoonheidsspecialist, die doet het gelijk goed. En dan kan je het daarna zelf bijhouden.

Dat heb ik ook. Mijn ene wenkbrauw is wat voller dan de ander (en ik heb al niet zo 'n volle wenkbrauwen…
En dan hebben ze, naar mijn idee, ook allebei een beetje een andere vorm. Ik ben een beetje onhandig met make-up. En het lukt me dan ook niet om ze mooi te kleuren met een potloodje of zo.

Schoonheidsspecialist durf ik op een of andere onbekende reden niet.

Hier wat je eraan kunt doen,

Gebruik:

*Lange vijl/Wattenstaafje/potlood (potlood is het handigst!)
*Pincet
*Wegveegbare eyeliner of oogpotlood.

 1. Leg het potlood ( of eventueel een van die andere )
  langs je neusvleugel zet hem recht omhoog. Zo zie je waar je wenkbrauw moet beginnen. zet een streep met de eyeliner of oogpotlood.
 2. Doe hetzelfde bij de andere neusvleugel en wenkbrauw.
 3. Dan leg je het potlood weer langs je neusvleugel maar dan schuin zodat hij gelijk staat met je oog pupil (Let op! kijk precies vooruit!)
  Zet daar weer een streepje. Zo kun je zien wat het hoogste punt van je wenkbrauw is.
 4. Doe dat ook bij de andere wenkbrauw.
 5. Daarna leg je het potlood weer langs je neusvleugel en dan weer schuin. Hij moet zo liggen dat die je einde van je ooghoek volgt. Zet een streepje en zo die je waar je wenkbrauw moet eindigen.
 6. Doe dat daarna ook met de andere.
 7. Epileer waar nodig is en leg eventueel koude ijsblokjes op je wenkbrauw om de pijn te verlichten.
 8. Als een a laatst ga je met een schaar je wenkbrauwen bij knippen als je bijv. een wenkbrauw hebt die veel donkerder is dan de ander. Net zoals bij jou! (: Maar pas op dat je niet teveel weg knipt.
 9. Haal de eyeliner of oogpotlood weg met een doekje en klaar!

Ik hoop dat je er wat aan hebt, het is heel handig. Ik heb het zelf ook gedaan je gezicht ziet er gelijk wat verzorgder uit. Door dit heb je geen ongelijke wenkbrauwen meer!

xoxo.

^dankje! maar ik snap niet echt hoe je het potlood moet houden XD (vooral stap 3)