Wenkbrauwen lichter maken

Hai,
Ik heb van mijzelf blond haar maar had het bruin geverfd en ben nu weer terug naar blond.
Alleen zag ik gister het resultaat van mijn blonde haar en het is echt super blond maar ik heb echt hele donker bruine wenkbrauwen, en ik vind het niet mooi staan.
Weet iemand hoe je je wenkbrauwen lichter kan maken, ik wil het liefst niet verven tenzij iemand een hele veilige manier heeft die lang blijft zitten. Dus t liefst met make-up en welke dan?
Thankyouuux

Ben ik ook benieuwd naar. Up!

Up!

Ik denk niet dat het gaat met make up, tenzij je ze helemaal weg wilt halen en opnieuw wilt tekenen ofzo.

Ik denk dat je ze wel kan laten bleken bij een schoonheidsspecialiste? Maar ik vind donkere wenkbrauwen juist mooi hoor! Mijne zijn bijna wit en dat zit er echt niet uit. Donker maakt je gezicht wat meer aanwezig ofzo?

het helpt opzich wel het maakt het iets egaler met mijn haarkleur, maar ik vind het nogal streng ogen bij mijn gezicht

Ik vind donkere wenkbrauwen altijd wel mooi bij blond haar! Je kan zelf je wenkbrauwen wat lichter maken door er een lichte kleur wenkbrauwgel er doorheen te kammen. Heb je geen gekleurde wenkbrauwgel dan kan je altijd concealer pakken en dat lichtjes erdoorheen kammen.

waar is wenkbrauw gel te koop, en moet ik dan een lichte kleur hebben en hoe breng ik deze aan? :blush:

Blonde Browgel – M.A.C Brow Set ”Sophisticated” bijvoorbeeld, die kun je gewoon door je wenkbrauwen kammen. Je kunt ook een nude mascara gebruiken zoals M.A.C Pro Longlash Mascara Barelash.

Ja, bij de schoonheidsspecialiste. Kost tussen de 10 en 15 euro en het wordt professioneel gedaan.

Ik zou echt niet aan de gang gaan met blonde wenkbrauwgel of nude mascara, ik kan me echt niet voorstellen hoe dat mooi wordt! Ik zou het inderdaad bij een schoonheidsspecialiste laten doen of in ieder geval navragen als ik jou was.

Persoonlijk zou ik mijn wenkbrauwen nooooit lichter verven.