Wenkbrauwen epileren

Hey,
ik heb last van een probleempje namelijk dat mijn wenkbrauwen te “harig” zijn om het zo maar te zeggen. De schoonheidsspecialiste zei dat ze wel goed van vorm waren en dat ik er eigenlijk niks aan moest doen. Maar daar ben ik zelf nog niet zo zeker van dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

^Wenkbrauwen normaal, even over bewerkt om beter te kunnen laten zien

Even omhoog geborstelt zodat je kan zien hoe lang ze zijn :confused:

Iemand epileer/knip tips? :slightly_smiling_face:

niet raar verder,gewoon zo laten!

Ik zou de zwervende haartjes onder de boog weghalen denk ik, en je wenkbrauwen qua vorm iets dunner maken, maar niet veel verder.

gewoon die verdwaalde haartjes aan de onderkant weghalen zodat er een iets duidelijkere knik in je wenkbrauwen zit.
en niet gaan knippen, niet doen.

Alleen die haartjes onder de boog van je wenkbrauw weghalen en persoonlijk zou ik ze een klein beetje dunner maken, maar dat is maar wat je zelf mooi vind en wat bij de rest van je gezicht past! Verder niets aan de lengte doen hoor, gewoon netjes rechtkammen. Knippen gaat vaak mis en je hebt zo hele mooie volle wenkbrauwen!

Je kan ook bij een andere schoonheidspecialiste kijken? Of zeggen dat je het heel graag wil? Je kan wel bijwerken word wel mooier denk ik, niet veel maar wel een beetje :slightly_smiling_face:

Woah jij hebt mooie ogen! Maar OT wat hierboven ook al gezegd is, de haartjes die onder je wenkbrauw zitten weghalen en meer niet. Misschien daarna nog een beetje bij tekenen, maar niet te veel aan gaan prutsen en knippen en plukken!

gewoon laten zo!!!

Ik zou het eerst een keer door de schoonheidsspecialiste laten doen , die kan er een mooie vorm van maken die je zelf derna kan bijhouden!

Je hebt mooie ogen :grinning:

Ik zou inderdaad alleen de haartjes onder het ‘boogje’ epileren.

Wauw! Had ik jouw wenkbrauwen maar. Ik zou er niets aan doen ik vind ze echt geweldig haha :slightly_smiling_face:

Je kan ze een beetje bijknippen, door ze met een kammetje omhoog te houden en dan met een schaar de punten afknippen. Maar vind het bij jou niet heel storend inderdaad.
Ik zou wel die ‘verdwaalde’ haartjes onder je wenkbrauw weghalen.

Je hebt inderdaad lange wenkbrauwharen, dit is heel makkelijk te knippen!
Pak een klein nagelschaartje en een wenkbrauwborsteltje. Borstel je haren omhoog en het gedeelte dat boven je wenkbrauw komt gewoon bijknippen.
Daarnaast de haartjes onder de boog epileren.
Ik hoop dat het zo duidelijk is!

Ik vind dat je mooie wenkbrauwen hebt! Zeker niet dunner maken of vanboven epileren! Misschien enkel wat haartjes aan de onderkant en zijkant

Dank jullie allemaal voor jullie reacties :grinning:
Ik denk dat ik inderdaad onder de boog wat ga epileren, en misschien bijknippen. Ben daar nog niet zeker van :slightly_smiling_face:

(oh haha ook nog bedankt voor de complimenten over mijn ogen :flushed: )

je kan ze korter knippen en waar ze zegmaar een bochtje maken, kan je wat haartjes weghalen.

dan worden ze wat strakker, en gewoon de ‘zwervende’ haartjes even weghalen.

Ik zou de haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw, bij die boog, weghalen. En een beetje aan de binnenkant want dan zie je vaak de loop van je wenkbrauw wat beter. Doe ik zelf ook want ik stoor me heel erg aan een ‘schaduw’ van donshaartjes en verdwaalde haartjes tussen en onder m’n wenkbrauwen.