wenkbrauwen epileren

oké weer zon ‘ik heb jullie hulp nodig’ forum voor me,
sorrydaarvoor, maar jullie helpen me echt goed haha.
ik vroeg me af; hoe oud waren jullie toen jullie begonnen met epileren?
en mocht het? tips om te epileren ?

  • ik ben 13, en me ma vind me nog te jong maar heb echt donkere lange wenkbrauwen, en weet zeker dat het na lang doorzeuren wel zal mogen, en anders ga ik het gwn stiekem doen, want ik heb het echt gehad ermee.

MAAR IK BEN BANG DAT IK HET VERPEST.
ja sorry caps, maar ben wanhopig. :c

Gewoon een zooi filmpjes kijken op Youtube, nooit bovenaan weghalen, en begin met weinig, je kan altijd meer weghalen, met een te korte wenkbrauw rondlopen is niet leuk (been there…)

Ik zou naar de schoonheidsspecialist of kapper of in ieder geval iemand die er verstand van heeft en die het goed kan gaan als je voor de eerste keer wil epileren. Ik was net als jij 12 of 13 toen ik m’n wenkbrauwen wilde epileren, en ik heb het toen zelf gedaan en het zag er niet uit.

ja indd, ik wil liever ook naar een schoonheidsspecialist gaan,
maar heb een soort van angst er nu voor, me zus ging er ook heen
om dr wenkbrauwen te epileren, en daar hebben ze het behoorlijk verpest.

Ja dat is natuurlijk een risico. Kan je het niet aan je zus vragen? Dat zij het doet, en dat jij echt haartje voor haartje mee kijkt en kan zeggen van “ho stop, genoeg zo”.

Ja inderdaad dat zou handig zijn, alleen de probleem is dan weer dat me zus hier niet meer woont.

Ik was net 12 jaar. Je laat het echt wel best de eerste keer doen door de schoonheidspecialist(e).

Gewoon een goede schoonheidsspecialiste zoeken, waarvan je weet dat die er verstand van heeft, vraag anders aan vriendinnen ofzo?
Niet naar dezelfde gaan waar je zus naar toe is gegaan

Ik heb het gewoon de eerste keer bij de schoonheidsspecialiste laten doen, en daarna hou ik het gewoon zelf bij met een pincet, heel simpel. :’)

Schoonheidsspecialiste! En als je dat niet wilt kun je hier misschien een foto van je wenkbrauwen zetten, dan kunnen we je eigenlijk het beste helpen. Ik heb zelf ook donkere wenkbrauwen, met lange haartjes. En dat werkt soms toch wat anders.

Ik begon ook met epileren toen ik 12/13 was, maar toen mocht ik dus wel van me moeder, Toen ben ik dus naar een schoonheidsspecialiste gegaan, Want had van mezelf dus ook hele lange en dikke zwarte wenkbrauwen, En daarna kan je zelf gewoon met een pincet weer bijwerken (: dus het beste is om eerst naar een schoonheidsspecialiste te gaan.

Ik heb het wel de eerste keer zelf gedaan, ik had gewoon die ‘losse haartjes’ weggehaalt (haartjes die onder je wenkbrauwen een beetje dwarrelen). En daarna ben ik eigenlijk steeds meer gaan weg halen, gewoon totdat ik het mooi vind. Het scheelt ook wel weer dat ik het elke dag bijteken. Ik was trouwens 11 of 12 toen ik er mee begon, maar ben nu pas 13. Maar als je wil dat het echt goed gebeurt kan ik je toch aanraden om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. En als je het zelf doet raar ik je maar eens aan om heel veel van die filmpjes te kijken, want dat is wat de meeste mensen die het zelf doen ook hebben gedaan :wink:

ik was 14/15 ofzo en ben gewoon zelf maar wat uit gaan proberen

Bij mij doet epileren echt verschrikkelijk veel pijn. Hoe is dat bij jullie :’)?

Ik was denk ik 13/14? nooit gevraagd, nooit problemen mee gekregen. De eerste keer is het misschien slim om van tevoren wat kouds onder je wenkbrauwen aan te houden, dat vermindert de pijn denk ik.

Ik epileer mijn wenkbrauwen nooit… 2 jaar geleden begonnen met tussen mijn wenkbrauwen epileren en verder nooit. Krijg vaak complimentjes dat ik mooie wenkbrauwen heb :’)

Ik was ook 13, of 14 ik weet het even niet ;p
Je moet niet als een gek gaan plukken, alleen de uitstekende haartjes tussen beide wenkbrauwen erin en eventueel wat verdwaalde haartjes aan de onderkant. Gebruik sowieso (zeker niet als je nog onervaren bent) zo’n vergrotende spiegel, dan heb je eerder de neiging om teveel te gaan plukken.
Succes!

Ik voel er niets van, maar hoe langer je epileert, hoe minder je ervan gaat voelen. Je moet zo ver mogelijk bij je huid komen met de pincet en er gewoon snel uittrekken, dan heb je er het minst last van :slightly_smiling_face:

Volgens mij heb ik zomaar wat verdwaalde haartjes eruit getrokken… haha :stuck_out_tongue: