Welke pennen, potloden, stiften etc.

Hoi allemaal,

Ik heb al een tijdje een notebook/scrapbook waar ik voornamelijk in schets, gewoon met een HB potlood. Als ik soms iets in wil kleuren vind ik het er echt niet mooi uitzien, je ziet die lijntjes dan enzo, en met stiften vind ik het soms ‘te’ en dat drukt dan ook door op de volgende pagina. (Wat waarschijnlijk ook komt doordat ik gewoon een boekje van de action heb maar ik wil voor mezelf nog een Moleskine kopen). Nu vroeg ik me dus af, wat moet je gebruiken om je tekeningen in te kleuren op deze manier? (Misschien zijn er wat verschillende manieren, heb geen idee):

zitten foto’s bij van meiden van Girlscene!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lsanot2Hv01r20culo1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqqimgJYzk1r20culo1_500.jpg

http://data.whicdn.com/images/31075361/tumblr_m5rrvyZiyE1qgjdf4o1_400_large.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3khzlm1VN1r9wa1uo1_500.jpg

http://i48.tinypic.com/j7teme.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m52c9a18YV1r9wa1uo1_500.jpg

^ Is die laatste potlood?

En wat het schetsen betreft, met dit ene potloodje kan ik nou niet echt veel kleur en diepte verschil maken, wat heb ik ervoor nodig om wat meer gedetailleerd te kunnen schetsen zoals dit?

http://3.bp.blogspot.com/-gYgoMDF5Sug/T0PozRMKgOI/AAAAAAAABsw/-8iih43TftE/s1600/28.png

En (veel vragen haha) als ik gewoon zwarte dunne lijntjes wil tekenen heb ik een fineliner nodig denk ik, welke raden jullie aan? Sowieso van welk merk/welke winkel raden jullie tekenspullen aan?

Dankjewel!

Ik denk dat de eerste paar met inkt zijn gedaan en de laatste met houtskool ofzoiets?
Het kan zijn dat ik er helemaal naast zit, maar ach. :’)

Eerste paar zijn volgens mij aquarel met misschien inktlijnen (maar dat kan ook net zo goed geverfd zijn met een dunne kwast en diepzwarte verf) (dat is bij de tweede overigens.)
Dat shirtje weet ik niet, ik denk potlood (zacht) of misschien zelfs met de computer. En die laatste is gewoon potlood denk ik. (Is te strak voor houtskool)

Oh en voor dunne lijntjes gebruik ik zelf meestal een kroontjes pen + inkt. Of een stabilo als ik lui ben, hoewel de meeste niet van dat merk gebruiken geloof ik.

hahahahahaha de 3de van onder die is van mij. het is met verf gedaan, heb eerst gesso als ondergrond gedaan, vervolgens met acryl verf overheen gegaan uitgeveegt met een doekje. dat is me achtergrond. de zwarte marker is gwn zo een goedkope waterproof die niet te dik is, en ik heb de hondjes ingekleurd met gele waterverf. de bloemetjes zijn van acrylverf,

:grinning:

edit: hier is al een topic over : http://forum.girlscene.nl/forum/crea-bea/het-potloden-kwasten-verf-krijtjes-enz…-topic-236144.0.html

hier wordt alles besproken over schrijfwaren. :slightly_smiling_face:

.