Welke foundation?

Ik ben al super lang op zoek naar een goed dekkende en mooie foundation.
Ik heb vaker last van het Masker effect waardoor het niet goed bij mijn huid past en er verschil is tussen mijn nek en gezicht. Welke vinden jullie het beste?

xx

Ten eerste moet je je foundation heel goed uitsmeren. Misschien helpt dit filmpje:http://www.youtube.com/watch?v=kE2lHchK4ks
( je kunt er meer vinden)

Als je een goede foundation wilt moet je toch zelf opzoek. Sommigen vinden mouseachtige fijner en de ander juist de vloeibare vorm. Ik gebruik zelf die van Etos, de lichtste kleur, met een soort kwast eraan (maar die gebruik ik niet).

Ik heb toevallig gisteren een nieuwe gekocht bij de Douglas. Ik wist ook totaal niet waar ik zoeken moest, en zo’n verkoopster heeft me heel goed geholpen! Ze heeft me zelfs ermee opgemaakt, zodat ik zelf kon zien of ik het mooi vond etc. Echt heel fijn! Nu heb ik wel een dure van Dior gekocht, maar ze verkopen in die winkel natuurlijk ook andere merken die wat goedkoper zijn :slightly_smiling_face: Dus, mijn tip: Ga naar een winkel als Douglas of Ici Paris XL en vraag een verkoopster om hulp, zij weet precies welke foundation waarvoor is en kan je goed helpen met de kleur :slightly_smiling_face:

Ja dit had ik ook toen ik een goede dagcreme zocht. En ik eindigde dan wel met iets duurs als Chanel maar shiz dan heb je ook wat! Dit spul was exact wat ik zocht, het voedt mijn gezicht heel goed zonder het vettig te maken.
Dat had ik jarenlang niet kunnen vinden bij goedkope producten - voor mijn gezicht igg.

Ben ik dan de enige die bij de Douglas die mensen echt verschrikkelijk vind. Ze willen je alleen maar het duurste aansmeren terwijl er ook goedkopere goede dingen zijn. :'D

Inderdaad

Wat voor een foundation zoek je? Laten we daar eerst mee beginnen…

Poeder, vloeibaar, mousse, anders? Licht, medium of volledig dekkend? Heb je een droge huid of juist een vette? Wil je een matte foundation of een stralendere? Eerst die dingen beantwoorden, dan kunnen we je beter helpen lijkt me. :slightly_smiling_face:

Bij de douglas hebben ze mij eerst 'n te donkere kleur gegeven dus zo’n goed zicht hebben die er ook niet altijd op. :slightly_smiling_face:

Je kan wel advies enzo vragen bij de douglas, maar niet te snel kopen, ga dan eerst naar huis en kijk 's of de kleur en alles goed is.

http://forum.girlscene.nl…eder/list_messages/210295
http://forum.girlscene.nl…tion/list_messages/190515
Zoekfunctie.

Ik gebruik meestal een vloeibare foundation voor normale huid die het mat maar en niet stralend want zelf heb ik al een best vette huid

Gebruik inderdaad even de zoekfunctie; typ *zoekwoord* + Girlscene in op Google.