Welke cursus volg jij?

Vertel het hier:

Welke (korte) cursus volg jij of heb je ooit gevolgd?
Hoe was dat en waar heb je het gevolgd?
Is er iemand die wel eens een pilatus cursus gevolgd heeft?
Zo ja hoe is het?
Ik volg zelf een zangcursus bij SKVR en wil graag nog een cursus ernaast doen, iemand leuke ideeën? :slightly_smiling_face:

Brand maar los! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

up

up up upppppp…niemand???

De bedoeling van je topic is niet duidelijk.

Cursus EHBO heb ik gedaan, erg leerzaam. Verder heb ik niet een pilates-cursus gevolgd. Ik ga wel eens naar een les van Pilates, maar daar kun je gewoon heengaan wanneer je wil.

typcursus,fotografie,karikatuurtekenen maar fotografie en karikatuurtekenen was echt niet leuk… Je leerde niets nieuws… En je moest het doen. Stomme leren is eindeloos:|

Wat is er volgens jou niet duidelijk aan dan?:face_with_raised_eyebrow:

oh okee en hoe waren die lessen dan? :slightly_smiling_face:

Die lessen waren op zich best leuk, alleen sommige oefeningen kan ik (nog) niet, omdat ik niet zo lenig ben. Ook zijn het veel oefeningen waarbij je je buikspieren traint en die kan ik vaak niet volhouden :wink: Wil ik echt resultaat zien, dan zou ik eigenlijk vaker moeten gaan, maar helaas heb ik er niet elke keer tijd voor…

ohhh leuk…ja want ik had cursus pilatus dus gezien ook bij SKVR.
maar ik wist dus niet goed wat ervan te verwachten. als ik opeens allemaal lenige dingen moeten doen zals benen in de nek leggen etc :stuck_out_tongue_closed_eyes: dan gaan dat echt niet lukken haha…maar tklinkt heel leuk…je klinkt heel erg als ik hahah :wink:

ohhh…fotografie leek me juist erg leuk, maargoed ik weet ook niet zoveel erover dus er valt voor mij best veel te leren dan nog, termen als sluitertijd etc zeggen me totaal niets…je hebt ook veel verschillende niveau fotografie cursussen om in te stappen, dus misschien zit er toch wat bij voor je :slightly_smiling_face:

BUIKDANSEN EN SPAANSE LES

oehh ook heel leuk :d

Ik heb een keer een typcursus gehad…
Het was niet heel leuk, opzich wel gezellig (soms) en daardoor kan ik nu heel snel typen en tv kijken tegelijk :slightly_smiling_face: Best fijn!

altijd handig, moet ik ook nog es een keer doen :slightly_smiling_face: