Welke BH?

Hoi,

Over een paar weken heb ik een kerstgala,
hiervoor heb ik echt een hele mooie lange jurk gekocht.
Maaaar, deze heeft aan de voorkant een lage v-hals (niet super laag, maar een normale bh is wel zichtbaar), en aan de achterkant een lage v-hals (deze komt ongeveer tot op de helft van mijn rug).

Nu heb ik wel even gekeken en kom ik veelal op een plak-bh uit. Alleen daar heb ik mijn twijfels over; ik heb namelijk best grote borsten (cup D). Blijft dit dan wel plakken? En, gaan je borsten hier niet van hangen?
Push-up is niet nodig maar een beetje een mooi effect is natuurlijk welkom.

Heeft iemand een alternatief voor de plak-bh, of heeft iemand (met een wat grotere boezem) er goede ervaring mee?

Dankjewel!

Ik zou niet echt iets weten buiten die plakbh, maar je kan natuurlijk een bh nemen en de achterkant-sluiting wegsnijden en daar leuke elastieken in doen, klinkt vaag, hier is het:
http://www.girlscene.nl/blog/9213/diy_bh_voor_kleding_met_een_open_rug

Hopelijk heb je daar wat aan!

http://www.youtube.com/watch?v=8Av4ZQT0D1M

4:51 Zo’n BH met zo’n verlengding van 5:18

De BH heb ik om eerlijk te zijn niet in de winkels gezien, maar misschien is er wel een webshop die ze verkoopt. De BH-extender die ze gebruikt heb ik wel eerder gezien bij de New Yorker. Weet alleen niet of ze die nog verkopen, want dat was vorig jaar. Zou verschillende lingeriewinkels proberen.

En anders. Geen BH (of fashiontape? Hebben ze bij de Hunkemoller)

Een plakbeha met een sluiting in het midden zie je dan ook… Ik heb ooit in een opwelling zo’n ding gekocht ne heb 70E, die blijft heel erg plakken. Maar weet niet of dat ook zo is als je bijv zweet. Een mooi effect zou ik er niet van verwachten.