Welke agenda kopen jullie voor volgend schooljaar?

Hoi allemaal,
Het is meschien een beetje vroeg maar ze liggen al in de winkel. Wat wordt jullie agenda voor volgend jaar? Laat een foto achter

Dit schooljaar had ik er een van Style scrapbook, ik hoop dat ze er ook nog eentje voor volgend jaar maakt
https://www.google.nl/search?q=stylescrapbook+diary&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TuZjU9LuLsmx0QWU6oHIDw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1301&bih=612#facrc=&imgdii=&imgrc=dyHsBhDTpJAuZM%253A%3BuDBBzGjljVcdTM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-3RR4h0uoyQ8%252FUg-f1xxKfaI%252FAAAAAAAACJg%252FFawUyJlLf1M%252Fs1600%252FIMG_6836.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fnotrebelleviee.blogspot.com%252F%3B1200%3B1600

Ik heb altijd een moleskine agenda, zo onwijs fijn!

Ik koop meestal een simpele agenda van de HEMA die ik na 4 weken al niet meer gebruik :’)

Ik koop echt een agenda op de dag dat ik naar school moet. De rest van de vakantie wil ik niet aan school denken, dus wil ik ook niks in mijn buurt wat me daar aan doet denken :’)

http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/backtobasix/article31348113.jpg
ik ga denk ik deze kopen, de moodiez agenda, dit jaar heb ik gewoon een zwarte die ik niet gebruik xd

Ik ben helemaal overgestapt naar de agenda op mijn Iphone en die van Gmail (die kun je koppelen.) Ik vind het echt super jammer want ik houd echt van papieren agenda’s maar anders heb ik het overzicht gewoon niet. :frowning_face:

Dat heb ik ook! Dus ik koop gewoon een leuke agenda en daar zet ik af en toe wat in, gewoon om er eentje te hebben. :")

Ik weet nog niet welke agenda’s er allemaal zijn, maar ik ga denk ik ff bij V&D of een boekenwinkel kijken. :slightly_smiling_face:

Weet nog niet, want misschien mogen we de iPads wel houden en dan gebruik ik geen agenda (alleen META). Als ik een agenda koop denk ik een beetje een simpele met een ringband, is me vorig jaar heel goed bevallen.

Hema!! Die houden nog een beetje stand bij mij, de rest valt uit elkaar.

Moleskine en Paperblanks vind ik altijd mooi. En die van de Bijenkorf. Maar ik koop altijd jaaragenda’s. Toen ik nog op school zat kocht ik vaak Paperblanks, ook al was het duur. Voor mij is een mooie agenda echt een grote motivatie om me aan alle afspraken te houden.

Ik denk weer een van de action, iemand daar al agenda’s gespot?

Ik heb gewoon een simpele agenda van de Action. Een gewone agenda overigens omdat ik toch niet meer echt lessen heb op school en dergelijke. Ik had daarvoor altijd van Hema en die vind ik eigenlijk toch wel fijner in het gebruik maar ik ga geen nieuwe kopen haha.

Meestal gebruik ik geen agenda, maar volgend jaar heb ik hem echt nodig en als ik een wat duurdere heb weet ik zeker dat ik hem gebruik.

Ik neem denk ik een paperblank

Hema of iets anders goedkoopst, vindt het zonde om 15 euro te betalen voor een leuke agenda die na een maand al verrot is. haha

Deze van Peter Pauper (LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL) vind ik ook mooi

http://www.peterpauper.com/dealer/images/9781441314000.jpg

Jaa! Voor dit jaar kon ik hem gewoon nergens vinden meer maar heb al gezien dat er dit jaar weer 1 komt! Hebben! http://www.debijenkorf.nl/style-scrapbook-schoolagenda-2014-2015-7243080046

In iedere geval een agenda met een ringband want de rest houdt bij mij toch niet tot het einde van het schooljaar :’)