wel of niet melden?

Mijn exvriend troggelt naaktfotos van meisjes af en misbruikt die dan( is mij ook gebeurt dom dom) ik heb heel erg de behoefte om dit te melden bij iemand zoals zn vader of een persoon op school ofzo eigelijk in de hoop dat er dan wat aan word gedaan. Ik heb ook bewijsmateriaal gesprekken enzo.

wat zal ik doen?

doen

Ik snap eigenlijk niet dat je het je nog afvraagt.

Volgens mij bestaat er een bepaalde site waarop je dat kan aangeven enzo, tenminste daar heb ik wel eens van gehoord of iets van gezien. Ik weet niet of de politie er iets aan doet, volgens mij hangt dat af van de leeftijd van de meiden om wie het gaat. Als ze niet minder jarig zijn dan ziet de politie dat volgens mij ook gewoon als eigen risico.

Aan zijn vader of leraar vertellen lijkt me niet echt een hulpmiddel, hij zal het dan toch wel gewoon blijven doen als hij daar zin in heeft.

zo snel mogelijk doen!

haha oke dit is goede bevestiging, ik twijfelde een beetje omdat ik dacht van dit is misschien niet aan mij om het te melden maar meer aan de meisjes met wie het nu gebeurt

Als die foto’s ook van minderjarige meisjes zijn, is het zelfs kinderporno. Dus ja, ik zou het sowieso bij de politie melden en anders bij zijn ouders.