wel of geen vriendin+te lief doen

Hee meiden,

Een vriendin heeft me een paar weken geleden heel hard laten vallen, zie:http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/waarom-laat-ze-me-de-steek-295226.0.html
Nu had ik me voorgenomen om minder lief tegen haar te gaan doen enzo, maar ik vind dit heel moeilijk. De ene keer is ze heel aardig en de andere keer negeert ze me compleet/fluistert en giechelt met andere mensen terwijl ze mijn richting opkijkt/of doet ze gewoon bitchy.
Ik ben echt in de war, ik weet nou niet of ze nu wel een vriendin is of niet. En ik vind het gewoon VERSCHRIKKELIJK moeilijk om niet lief tegen haar te doen, lief tegen mensen doen zit nu eenmaal in me. Hebben jullie tips voor deze situatie en hoe ik minder lief moet proberen te doen, want het lukt echt niet.

Tis een beetje een lang verhaal, maar ik moest dit ff opschrijven :flushed:
xx

iemand die je bitchy tegen je doet, je negeert en uitlacht is geen vriendin! Ik zou gewoon normaal/ oppervlakkig tegen haar doen.

upje

up

Het klinkt met ‘De ene keer is ze heel aardig en de andere keer negeert ze me compleet/fluistert en giechelt met andere mensen terwijl ze mijn richting opkijkt/of doet ze gewoon bitchy.’
heel erg alsof ze je als rebound gebruikt.

up