Weight Gainer

Haay, ik ben meisje van 15 en ik heel dun, ik ben 40 kilo en 1,55 lang…
Ik heb gehoord/gelezen dat je van weight gainer ook bij kunt komen en ik wil het graag uitproberen…
hebben jullie miss ervaring mee en zijn er miss nadelen?? :wave:

Dankjewel, maar ik ben al 1 jaar geleden gestopt met dietiste want mijn probleem was dat ik niet zoveel trek had in eten e zij gaf mij opeens een hele lijstje met wat ik moet eten… Je hoeft toch niet ouder dan 18 zijn om weight gainer te kopen bij de tuinen?? :flushed:

Ik zou het eerst na laten kijken of het wel goed is enzo. Aangezien je <18 bent, en dan mag je nog geen dieetmiddelen gebruiken volgensmij.

Dat ding is om spieren te herstellen en als je een goeie eetpatroon heb kan je zelfs 1 kilo per week bijkomen… En als ik vind dat ik genoeg weet dan ga ik wel stoppen…

Komt goed joh, gewoon even honing met water mixen en in je ogen smeren.

Euumm dat honing shit heb ik al gedaan en dat is voor verkleuring van je ogem… :wink:

En, heeft het gewerkt?

Dat moet je elke dag doen en het gaat niet zo snel… En als het ook werkt blijft het niet voor altijd zo…

Nee, gewoon niet. Van honing hazel ogen krijgen? HAHAHAH, laat me niet lachen. Ik zou er ook nog jodium en zout in gooien, krijg je glanzende ogen. :bowing_man:

Je weet er niks over , alsof je ooit geprobeerd heb… Maar ik zeg nu ook nie gelijk dat het gaat werken ik heb gehoord en ik probeer het… Als het werkt zet ik wel een before after foto… Ik wil jullie niet overtuigen om het ook te doen ik was benieuwd en ik probeer het…

Als je van niemand commentaar aan wilt nemen, moet je het misschien de volgende keer gewoon niet vragen.

Trouwens, ze doen juist honing in oog als je oog ontstoken is … dat helpt, ik heb het gelezen op beautygloss.nl :relieved:

Nee, want Mascha vind het ook een eng idee om honing in je ogen te doen om ze een hazel kleur te geven. En ik vind het persoonlijk ook een eng idee.

(heb gister al gedaan en doet geen pijn)

Oke, wat jij wilt meid. Je zei trouwens dat je vriendin’s ogen gingen branden daardoor. Je raad het zelfs je vriendin aan. -.-

Nee want me vriendin zij het tegen en het ging niet branden als er zand in je ogen komt dan doet net als dat pijn… Mr eigenlijk niet eens

Faal mens.

Trek is je bronnen na voor je oordeelt. Er staat een dikke disclaimer erbij van dat ze het iedereen afraadt…

Goh. Wat vreselijk gek dat ze dat doet. Ja daar is een dietist dus voor he. Als jij je niet aan zo’n lijst houdt ga je ook niet aankomen. Dus ga je aan zo’n lijst houden ipv enge dingen proberen. Als het dan nog niet lukt, dan pas in overleg met een arts/specialist iets anders proberen.
Kids these days… pf

[b]IK ZEG DAT IK HET AL GEPROBEERD HEB WAAROM GAAN JULLIE TOCH NOG DOOR IS TOCH MIJN PROBLEEM!!! :rage: