weg

.

Misschien Mineral Powder? Volgens mij reageert je huid daar anders op

Kan je die rode vlekjes niet wegwerken met concealer? of kan je daar ook niet tegen? Met concealer hoef je namelijk neit je hele hoofd in te smeren.

ligt er ook aan wat voor foundation? de ‘ingredienten’ verschillen ook, heb je 1 bepaalde foundation geprobeerd of meerdere?

anders miss concealer…

ga bij de schoonheidsspecialist langs voor goeie foundation,
je moet sws nooit op puisten smeren als je die hebt word t alleen maar erger.

Rode vlekjes kan je met groene concealerstick minder rood maken.

miss eerst wat dagcreme, of een hele dure speciale foundation.

Of van die creme & foundation combi créme dat is vaak beter voor je huid!

Dagcreme of poeder gebruiken? Foundation is volgens mij sowieso niet geweldig voor je huid, dan kan je beter poeder gebruiken of dagcreme met foundation erover.

Een goede foundation bij je huid zoeken. Het is niet raar dat je puistjes krijgt, veel foundations verstoppen de huid. Maar er zijn ook foundations die dat niet doen, zonder dat je een vermogen uitgeeft. Ga langs bij je drogisterij (en dan het liefst etos of DA waar ze vaak veel verstand hebben van make-upjes en huid). Zoek de foundation die bij je huid past dus!

Mocht dit echt niet helpen en wil je toch nog steeds je huid coveren, ga dan naar de schoonheidsspecialist, of naar de ici paris ofzo voor de echt dure merken, ik raad je geen concealer aan want die doen hetzelfde als gewone foundations: Verstoppen, en wederom zit jij met de gebakken peren. succes!

Ik heb een gekleurde dagcreme van nivea, misschien dat je daar wel tegen kan?

Geen allergie? Misschien een ander merk?

misschien concealer, zo’n groene?

.