Weet niet zo goed wat te doen. Advies, tips??

Eind november had ik een jongen leren kennen op Tinder. Leuk gepraat, hij gaf al aan dat hij niet veel tijd heeft i.v.m. zijn baan en daarnaast doet hij voor zichzelf ook van alles. Nummers uitgewisseld, appen, gebeld en daarna afgesproken. Dat was zeker een maand geleden (begin december). Qua uiterlijk is hij het helemaal!! Alleen is de communicatie best moeilijk met hem. Op de date ben ik hem niet echt ‘beter’ leren kennen. Hij is een open jongen maar ook gesloten. Hij zegt bijvoorbeeld niets persoonlijks uit zichzelf maar als je hem iets vraagt geeft hij gewoon eerlijk antwoord, ook als het antwoord wat minder leuk is. Dat laatste vind ik wel fijn omdat mijn gevoel me zegt dat hij dus wel heel eerlijk is.

Nu komt het.

Na de date zei hij dat hij het leuk vond en dat we weer wat moesten afspreken. Omdat hij het druk heeft is er nog helemaal niets van gekomen. Van de week wel afgesproken voor morgen.
Hij is heel simpel, maar houdt niet van veel dingen. Verjaardagen, feestdagen etc. vindt hij helemaal niets! Hij zei dat ik wat mocht verzinnen voor morgen. Ik zat dus te denken aan; Amsterdam in het donker, een doolhof bezoeken of naar een zee aquarium gaan. Ik wil iets doen omdat hij zegt dat hij altijd iets ‘moet doen’. Ben alleen een beetje bang dat hij het dus niets vindt. Wilde hem nog appen zodat hij één van die dingen kan kiezen, maar heb tot nu toe dus nog niets gestuurd. Ik wil hem nu ook beter leren kennen, omdat ik denk dat ik hem leuk vind. Maar ik weet niet eens of hij wel echt leuk is aangezien ik hem dus nog niet echt ‘ken’.
Het beeld dat ik in mijn eigen hoofd over hem heb gemaakt is natuurlijk leuk…

Geen idee of ik nu een vraag heb gesteld aan jullie haha. Dit is letterlijk m’n hart even luchten. Voel me er een beetje k*t over omdat ik denk dat ik hem leuk vind, terwijl dat misschien niet eens zo is. Plus de communicatie en omdat je elkaar nog niet echt kent weet je ook niet hoe je het beste op elkaar kunt reageren. Misschien ook een puntje om het over te hebben met hem? Maar ik wil natuurlijk ook niet heel zeurderig over komen.

Weet gewoon niet hoe ik hiermee om moet gaan, ik ben onwijs onzeker, de afspraak is morgen al.

Ten eerste: volg je hart. Als je echt wat voor hem voelt dan maken die kleine dingetjes niet uit, hij zal zich uiteindelijk wel voor je openstellen! Ik zou gewoon op nog een date gaan, waarbij je gewoon kan relaxen, dat hij ook even de drukte en het “moeten” vergeet! En waar jullie gewoon lekker kunnen kletsen, zodat jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen. Uiteindelijk zal je vanzelf merken of je je prettig voelt bij hem!

Maar bedenk ook wel of hij wel tijd voor je heeft aangezien hij het zo druk heeft, al wordt het dan wel speciaal elke keer dat jullie elkaar zien…

Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

x

Dat communicatie denk ik ook wel weg. We hebben 1x afgesproken en ik snap dat het dan allemaal een beetje awkward is. Was voor mij ook de 1e x sinds ruim een jaar tijd.
Op dit moment voel ik niet echt gevoelens of zoiets, leuk vind ik hem wel, althans het deel wat ik van hem weet.

Ik ben inderdaad ook wel blij dat er nu eindelijk weer een date is en ik hoop dat we nu wat meer kunnen praten. Vorige x zijn we wat wezen drinken, misschien dan nu ook gewoon weer doen?

Ik ben denk ik gewoon een beetje bang dat ik hem ‘te’ leuk ga vinden…

Jaa, maar dat is waar daten voor is! Elke date leer je hem beter kennen, ik zou van tevoren ook een beetje bedenken wat je nog van hem wilt weten. Ik zou idd ook gewoon wat hem drinken of zoiets, meestal kom je zo wel tot rust en je hebt alle tijd om wat te praten, ook kan je wat gaan eten samen als het klikt?

Misschien nog even afwachten? sommige mensen hebben wat langer de tijd nodig om “los” te komen en zich zelf te zijn bij mensen die ze nog niet zo goed kennen.

Zo kan hij jou en jij hem ook beter leren kennen en dan kan je sommige dingen ook beter bespreken :slightly_smiling_face:

Daar heb je ook gelijk in! Ik moet het gewoon even afwachten.
Thankss!

Jullie daten toch nog niet zo lang? Dan zou ik het nog niet zo zwaar tillen. Gewoon afspreken en kijken wat je voelt en waar het naartoe gaat! Je hoeft niet persee nu een beslissing te maken toch? :slightly_smiling_face:
En misschien komt hij straks wel los! Ik zou het nog even aankijken als ik jou was.