weet niet wat ik met mijn haar aan moet

heey,
ik zit met een probleempje. ik heb krullen en iedereen is jaloers op mijn haar, maar ik heb er juist een hekel aan. het is dun en breekt snel af en het knoop heel erg.
nu wil ik wat anders met mijn haar maar weet niet welke producten ik moet gaan kopen.
zo is het:

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSalP0hXliFuN6IJY45DRKoD5oMCO9ubianQdsLQGq_ihqh6L4N

zo wil ik het:

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTmhDkB_vTplqYQ1UiPrMkviZUB3HSIDrKf4TehNKaYEWZZuy6zrw

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRaXh6y-o56EGdwS1PgTKOG8Szjs5ZyN-5fAGBh6JwdRzHjUGP5UQ

weet iemand goede producten of heeft iemand andere tips??

er zit nogal lengte verschil tussen jouw haar en het haar dat nje wilt…helaas is het moeilijk om van krullen slag te maken (hier heb ik zelf ook last van en mensen zeggen oooh jij hebt moi hara en dan denk ik flikker op ik ben meer dan een uur bezig geweest en het zit nog niet-_-’ pissed…)

Als je haar langer wordt wordt het zwaarder en krult het meestal ook wat minder dan als het zo kort is.

Inderdaad. Wanneer het gaat groeien wordt het vanzelf zwaarder en zullen de krullen minder ‘krullerig’ worden. Ik heb verder geen product ervaring voor je want ik heb een heel ander soort haartype.

ik heb hetzelfde probleem, alleen is mijn haar een stuk langer. iedereen vind juist dat ik m’n haar zo moet laten, maar je kan er zo weinig mee. ook omdat ik dun haar heb. je kan het denk ik het best stijlen met vaak een haarmasker en goede hittebescherming. en gebruik geen conditioner, want omdat je al dun haar hebt en krullen wordt het heel zwaar en verliest het zijn volume en ziet het er heel dun uit! je hebt ook zo’n soort bortstelstijltang, probeer dat dan en stijl je haar niet helemaal!
xoxo

Ik zou advies vragen aan de kapper.
en ik zou gewoon goede shampoo, cremespoeling en maskers gebruiken voor breekbaar haar (bijvoorbeeld van elvive). en ik raad echt het john frieda frizz ease serum aan!