Weer naar oude school of niet?

Nou, ik weet dus niet meer wat ik moet doen, dus zou graag jullie meningen willen horen!

Ik ben dus verhuisd naar mijn vader en naar een andere school en ik denk erover om weer terug naar mijn oude school te gaan.

Ik ben naar een nieuwe school gegaan omdat ik op mijn oude school geen wiskunde A met natuurkunde en aardrijkskunde kon doen, en ik ben niet goed in wiskunde B (ook niet in natuurkunde). Daarnaast deed ik dat jaar te weinig voor mijn gevoel, had ik te weinig stof opgenomen en ook vanwege psychische problemen en een rottige thuissituatie dus ik besloot om vrijwillig een jaar over te doen, al had ik twee verliespunten, voor wiskunde B en natuurkunde.

Nu zit ik dus op een andere school, waar ik net 1 à 2 vriendinnen heb gemaakt, mijn meeste vrienden zitten dus op mijn oude school. Ik voel me dus niet thuis op mijn nieuwe school, haal lagere punten omdat ze hier alleen met toetsweken werken (waar ik dus slecht in ben). En hier moet ik misschien havo gaan doen, terwijl ik beter kan, en ook betere punten haalde.

Ik denk dus erover na om volgend jaar weer naar mijn oude school te gaan, officieel was ik over! Ik wil dan wel wiskunde A met aardrijkskunde gaan doen, maar ik moet dan zorgen dat ik weer voldoende voor school doe en zorgen voor een betere thuissituatie. En dat het psychisch beter met mij gaat.

Wat vinden jullie?

Ik zou er voor gaan!

Waar voel jij je het fijnste bij? daar zou ik voor gaan.

Gewoon dóén. Als je weet dat je het kan, moet je het niet verpesten door er te weinig moeite voor te doen.

Ik weet het gewoon echt niet meer, maar ik begin nu op mijn nieuwe school een groepje meiden te krijgen als vriendinnen.

@Eva en @Purevision, bedoelen jullie met gewoon doen, terug naar mijn oude school?

Gewoon naar je oude school! Als je je daar veel beter bij voelt en dat voor jou veel beter werkt, dan is dat toch logisch

FOLLOW!
www.instagram.com/sanneamina
www.instagram.com/tounsiia__
www.twitter.com/sanneamina

-

Dat ligt er aan…

ga je het op die oude school wel halen?
Of wordt je dan afgeleid door je vriendinnen enz?

Ik bedoel: als je echt goede vriendinnen bent met hun,
kan je elkaar ook buiten school zien toch?

& op de nieuwe school ontmoet je vast nog wel wat mensen,
dat heeft tijd nodig denk ik…

^Ik denk dat ik op mijn oude school juist afgeleid raak,

Het stomme is dat die vriendinnen ergens anders wonen, maar ik ga ook waarschijnlijk weer terug verhuizen, en dan reizen vanwege school.