Wedstrijd om jongen met vriendin

Oke, het zit dus zo. Ongeveer een halfjaar geleden leerden mijn vriendin en ik een jongen kennen. We vonden hem allebei leuk, maar daar maakten we meer grapjes over dan dat het echt serieus was.

Na een tijdje begon die jongen met ons allebei te flirten, uitdagende opmerkingen maken enz. Maar omdat hij een paar jaar ouder is, hebben m’n vriendin en ik het er op een gegeven moment over gehad dat de kans klein is dat het wat zou worden.

Op dit moment vond mn vriendin een andere jongen leuk, waar ze ook al meerdere keren mee heeft gedate en met wie ze gezoend heeft. Alleen het probleem is, dat ik die ene jongen (die we dus allebei eerder hadden leren kennen) nog steeds leuk vind, en mijn vriendin nog steeds met hem aan het flirten is ookal vind ze allang een andere jongen leuk, en ze weet dat ik die jongen waarmee ze flirt leuk vind. Ook laat ze het gewoon aan me merken dat ze met hem flirt, door smsjes naar me te sturen over die ene jongen dat ze bij hem is of dat ze met hem smst enzo.

Op dit moment irriteer ik me vreselijk aan mn vriendin, omdat ik het gevoel heb dat het voor haar een spelletje is om te kijken of ze die jongen kan krijgen, terwijl ik hem echt leuk vind… wat kan ik doen?

Praten? Als jij niet verteld hoe jij je voelt, dan zal zij het waarschijnlijk ook niet inzien…

En gaat ze dan nog door dan is het geen vriendin.

Mijn advies: Neem beiden niet met die jongen, jullie nemen het later elkaar kwalijk, en het gaat ten kosten van jullie vriendschap!

Daar heb je gelijk in, maar ik vind hem wel echt leuk, terwijl m’n vriendin echt al gezegt heeft dat ze niks voor hem voelt en een andere jongen leuk vind…

Praten praten praten praten praten praten praten praten

praten!

Hmm, misschien moet ik inderdaad met haar gaan praten. Het enige waar ik bang voor ben is dat ze dan zal zeggen dat ze helemaal niet met hem flirt maar gewoon uitdagende smsjes stuurt voor de grap… Of is dat wel flirten?

Uitdagende smsjes sturen voor de grap is goedkoop. Zeg dat maar met mijn groeten :’)

Als die jongen ook met haar flirt, hoe leuk vind hij jou dan? Terwijl hij (neem ik aan) weet dat jullie vriendinnen zijn.

En ik zou aan je vriendin vragen waarom ze dat doet

Inderdaad, maar als je het echt wilt, zou ik erover gaan praten.

idd praten, als ze je respecteert stopt ze heus wel. Maar weet je zeker dat ze geen gevoelens heeft voor die jongen? Sommige mensen uiten dat niet zo…
Laat in elk geval weten hoe het is afgelopen!

Ik zou sowieso niet iets beginnen met een jongen die met twee meisjes tegelijk flirt…

Maar idd, duidelijk laten merken aan je vriendin dat je haar gedrag niet leuk vindt.

Niet beginnen met een jongen die met twee meisjes tegelijk flirt vind ik een beetje onzin. Iedereen flirt toch met meerdere mensen als ze single zijn? Kwestie van opties openhouden. Zolang je niet met iedereen gaat zoenen of bewust iemand hoop gaat geven vind ik niet dat hij erop afgerekend moet worden.

Gewoon zeggen hoe jij je voelt erover. Dat jij ook al bedoeld ze dat voor de grap, je er best rot over voelt en dat jij dat wel flirten vind.

omgod volgens mij is die jongen gewoon een player zo te zien. Hij heeft misschien zoveel meisjes die hij leuk vind… Waarom zou je met je vriendin daar ruzie om gaan maken? Zoek een andere jongen :wink: Er zijn vast nog velen leukere jongens dan hij…

Om jongens ruzien is de moeite niet waard… want sommige zijn echte eikels x

Waarom wil je een jongen die tussen 2 vriendinnen inkomt?
Als hij jou wil, was hij jouw vriendje al, hoor.

beetje raar al dat hij met jullie allebei flirt… En ik zou eens goed met je vriendin gaan praten en zeggen dat je het niet leuk vind, als het echt een goede vriendin is moet dat kunnen.