Webshop met voorraad te koop (modebranche) ter overname

Hallo allemaal,

Ben jij een ondernemend type? En ben jij gek op kleding, sieraden, schoenen en accessoires?! Dan is de verkoop van mijn webshop jouw kans om je eigen webshop te runnen in de modebranche! Wegens tekort aan tijd (fulltime baan) bied ik mijn webshop te koop aan. Het uitgangspunt van mijn webshop is dat mode voor iedereen toegankelijk moet zijn. Op deze manier heeft iedereen mogelijkheid om er op en top fashionable uit te zien! Ik verkoop een gevarieerd assortiment aan kleding, accessoires, schoenen en sieraden geïnspireerd op de laatste trends. De bedrijfsnaam en tevens domeinnaam en is heel breed in de zin dat de webshop veel mogelijkheden heeft tot uitbreiding van het assortiment. Dit bied jou alle mogelijkheden dus tot uitbreiding.

Wat krijg je erbij?

 • Geheel draaiende website (gebruiksvriendelijk en startklaar) waarvoor geen CSS of HTML kennis nodig is. De webshop draait op SEOshop/LightSpeed, professionele webwinkel software. Alle functies die je nodig hebt als webshop zijn geintegreerd in de backoffice. Het is een gebruiksvriendelijk besturingssysteem waardoor het erg prettig werkt. (Abonnement, kosten €1000, reeds vooruit betaald tot oktober 2018)

 • E-mail info@…

 • Facebookpagina met +/- 12600 likes

 • Instagrampagina met +/- 2300 volgers

 • Twitterpagina met +/- 80 volgers

 • Nieuwsbriefabonnees +/- 110

 • Own designed webshop t.w.v. €1000

 • Inclusief voorraad

 • Opbergboxen

 • Cadeauzakjes, verpakkingsmateriaal, verzendmateriaal, flyers, visitekaartjes, eigen label sieraden kaartjes

 • Leveranciersgegevens

Al met al dus helemaal compleet. Je kunt in principe direct starten en starten en geld gaan verdienen.

Ik vind het belangrijk om continiuteit te bieden aan mijn klanten, maar dit lukt mij door tijdgebrek helaas niet. Ik heb veel tijd en energie gestoken in mijn webshop en hoop daarom iemand te kunnen vinden die met dezelfde passie mijn webshop wil overnemen.

Heb jij vragen of interesse? Stuur mij dan een berichtje.

UP.

Misschien kun je op het viva forum beter terecht dan op het girlscene forum? Want hier zitten best veel van rond de 14/15 jaar, viva is wat volwassener. Ik hoop voor je dat je iemand vindt die het wil overnemen :slightly_smiling_face:

Wow, wat een fijne kans!

Als ik het zo lees, is dit misschien wel de kans waarop ik wacht?
Heb ervaring met de opstart van een eigen bedrijf…

Zou je me wat meer informatie willen sturen in een privéberichtje? Dingen zoals prijs, vanuit welke stad je momenteel werkt,…

Ik ben momenteel 21 jaar en ben studente in de fiscale en boekhoudkundige wereld.

Dankjewel voor de tip :slightly_smiling_face:

Wat leuk om te horen! Ik stuur je zo een privé berichtje met meer informatie :slightly_smiling_face: