Webhosts

Ik zat eens een beetje rond te kijken op het forum en het viel me op dat er overal mensen zijn die een gratis webhost zoeken, maar bijna nooit antwoord krijgen. daarom zal ik hier even een paar sites met een overzicht van hosting sites enzo posten.

http://www.mijnhomepage.nl/homepage.php

http://gratishost.goedbegin.nl/

http://www.free-webhosts.com/

http://www.leejoo.nl/gratis-tools/homepage.htm

Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt. ER staan heel erg veel hosting sites op en je kunt bij free-webhosts zelfs nog eisen aangeven;).
En al sje niks kunt vinden zoek dan eens op google met de volgende woorden:
free hosting, free host, gratis host, gratis hosting. ^^
als je verder nog eisen ehbt kun ej dat er gewoon achter zetten. bijv geen reclame dna wordt het dus bijv ‘free host no ads’

verder zou ik jullie willen vragen of als je zelf nog een goede gratis host weet die hierbij te posten. dan zal ik de post zo vaak mogelijk updaten.

greets :relieved:

up :relieved:

handig! heb ik alleen niet nodig, maar toch handig! upje dus

handig!

Hee ik ga binnenkort even de begintpost updaten met gratis (en bijna gratis) hosts. Het zou leuk zijn als iedereen ff een steentje bijdraagt zodat we allemaal goede betrouwebare gratis hosts bij elkaar hebben staan in één groot overzicht :relieved:

bvd

ik hoorde wel van iemand dat www.one.com
een goede is, maar die is NIET gratis eerste jaar betaal je voor het goedkoopste pakket 33 euro en de jaren daarna 21 euro (12 euro opstartkkosten…) www.freewebs.com is natuurlijk gratis hé :wink:
en www.6x.to en www.domain.tk

Die is niet bepaald goedkoop?
Of krijg je ook webspace?
Je hebt al alleen mirrors voor 1 euro per maand.

bij die 33 euro zit 12 euro opstartkosten
6 euro .nl domeinkosten en 1,25 euro per maand
aan webspace kosten :wink: