Wat zouden jullie doen?

Oke, ik voel me wel een beetje een spammerd zo haha, maar wat zouden jullie doen?!

Mijn moeder gaat morgen samen met mijn zus & d’r kindje (mijn neefje dus) op vakantie in centerparks. Van maandag tot vrijdag. Eerst was het de bedoeling dat ik mee zou gaan, ook al zag ik er altijd tegen op. Reden: Ontzettend veel ruzies met me zus.
Nu is het afgelopen week zo erg opgelopen dat ik het helemaal met haar heb gehad, dat ik helemaal klaar met d’r ben en op dit moment zal het me weinig doen als ze in het ziekenhuis komt. En ik weet dat als we daar zijn en op elkaars lip hangen, we alleen maar meer ruzies krijgen.
Nu zegt mijn moeder dat ik maar mee moet gaan, dat het wel mee zal vallen want zij is er ook bij, maar ik heb ook veel ruzies met mijn moeder.
Nu heb ik een keuze om wel heen te gaan en waarschijnlijk een week vol ruzies word, of dat ik alleen thuis blijf en lekker als het nog kan kan werken.
Wat zouden jullie doen?

Ik denk dat je moeder er blijer van wordt als je mee zou gaan, maar
als jij nu al weet dat je de hele week ruzie zult hebben, is het natuurlijk niet
fijn om mee te gaan.
Je kunt wel meegaan en gewoon een weekje extra je best doen en zorgen dat je geen ruzie krijgt? Ik weet natuurlijk niet waar de ruzies over gaan en hoe erg ze zijn, dat hangt er vanaf.

ik zou thuisblijven, lekker een weekje rust hebben zo :wink:

Ik zou thuis blijven en afkoelen.