wat wil hij met een 'boks' zeggen

haai ik heb een leuke jongen ontmoet en al best veel met heb geflirt op fb.
het leek allemaal wel alsof hij mij ook wel leuk vond.
maar vanmiddag gaf hij me een ‘boks’ , betekend dit dat hij het vriendschappelijk wil houden?..
of hoeft dat van niet/…

graag antwoord!
xxx

… : ) weet ik veel

wtf?

Een “boks” is gewoon een “boks”, niet vriendschappelijk en niet flirterig, voor zover ik weet.

Een ‘‘boks’’ is net zoiets als ‘‘Hoi’’ of als sommige mensen ook wel is zeggen ''Ewa" .

HAHAHAHAHAHAHHAHA.
In de westerse samenleving is het hand geven de meestgebruikte non-verbale begroeting tussen personen. Dit doet men met de rechterhand terwijl men elkaar in de ogen aankijkt. Het geldt als ongepast om dezelfde persoon twee keer op een dag de hand te schudden als begroeting (behalve bij ontmoeten en afscheid). Een variant die in sommige groepen voorkomt is elkaar zachtjes met de rechtervuisten aanraken (Boks).
In Japan groet men elkaar door een buiging te maken. In sommige gevallen veroorzaakt dit ongelukken doordat men zijn hoofd stoot. In Egypte gaan mensen met hun hoofd schudden

Hij wilt met die boks in je kutje gaan .
Geloof me. Hij vindt dat geil.
GUN HET HEM.

*ruikt

Hij vind je moeder leuk en hij haat spruitjes.

HOE THE FUUUUUUUUUUCK MOETEN WIJ DAT WETEN

HAHAHAHA

Bitch please.
Ik ruik veel beter dan jij.

Hij vindt je vader een lekkerding en haat zuurkool.
MAARRR JE KUNT ZIJN HART WINNEN MET EEN PLUKJE HAAR!!!

Of een 3 maanden oude tampon (die zijn werk geeft gedaan)

Een zoen is vaak een uitdrukking van liefde of seksuele aantrekking; het betreft in dat geval twee personen die elkaar wederzijds op de lippen kussen, of een persoon die de ander op verschillende onderdelen van zijn of haar lichaam kust. Dit soort kus kan de liefdes- of lustgevoelens sterk verhogen.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a5/First_Kiss_-They_saved_it_for_their_wedding_day.jpg/220px-First_Kiss-_They_saved_it_for_their_wedding_day.jpg

http://bits.wikimedia.org/static-1.20wmf12/skins/common/images/magnify-clip.png
Bruid en bruidegom kussen op hun huwelijksdag
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c4/Genuine_kunik.jpg/220px-Genuine_kunik.jpg

http://bits.wikimedia.org/static-1.20wmf12/skins/common/images/magnify-clip.png
Een zoen bij eskimo’sWanneer een kus geen uitdrukking geeft aan liefde is het grotendeels een symbolisch gebaar dat uitsluitend voor de waarde wordt uitgewisseld en niet voor het gevoel dat de kus teweeg kan brengen.
In een romantische of seksuele kus gaat het vooral om het lichamelijke effect. Dat maakt dat een romantische of seksuele kus veel intenser is en vaak langer duurt dan een symbolische kus.[bewerken] BegroetingKussen kan een groet zijn tussen twee personen. Dit behelst vaak het kussen op elkaars wangen.
De exacte manier waarop dat gebeurt en hoe vaak en met wie is sterk afhankelijk van de cultuur en verschilt daarom per land, maar ook per bevolkingsgroep en familiegebruik: in sommige families worden alle familieleden ter begroeting gezoend, in andere wordt alleen tussen mannen en vrouwen gekust. Soms worden twee kussen op de wangen gegeven, soms drie. Dat laatste is vooral gebruikelijk in onder andere Nederland en België.
In Zuid-Europa wordt vaak al bij eerste kennismaking gezoend, vooral met kinderen. De Finnen kussen elkaar vrijwel nooit.
Bij sommige speciale gelegenheden, bijvoorbeeld een prijsuitreiking, is een kus voor de vrouwen niet ongebruikelijk.
Een kus tussen twee mannen is in West-Europa minder gebruikelijk.
In de Bijbel valt meermalen te lezen dat een kus de gebruikelijke begroeting is tussen twee personen, ook tussen mannen. Berucht is de Judaskus, die Judas gebruikte om Jezus op een onopvallende manier aan te wijzen.[bewerken] HandkusBij de inmiddels grotendeels verouderde handkus raken de lippen van de man de hand van de vrouw net niet.
Verwant aan de handkus is het kussen van de ring van een gezagsdrager zoals de paus. Dit kan door mannen en vrouwen gedaan worden.[bewerken] OnderdanigheidAfgezien van de liefdeskus en de begroetingskus kan met een kus ook onderdanigheid worden uitgedrukt, zoals wanneer iemand de ring van de koning of paus kust.
Wanneer paus Johannes Paulus II in een vreemd land voet op de grond zette, kuste hij altijd eerst de grond om zijn respect voor dat land te tonen.[bewerken] Trivia

verkeerde topic whoeps

Ja, lekker bij de thee.

Jaa, en dan lekker ronddraaien :’)

I love you.

Volgens mij bedoelt hij er echt helemaal niks mee :'D

Wat een onzin topic!

Een jongen geeft vaak gewoon een boks zo van Goed gedaan! Of gewoon dat ie je ergens gelijk geeft of als een begroeting.

En als meisje doe ik dit ook, is niks flirterig ofzo

Als elke jongen die mij een boks geeft, mij leuk vindt…dan was ik nooit meer alleen.