Wat vinden jullie van mijn zelf gemaakte fashion?

Heeiii, ik naai of maak zelf heel graag kleding! ik weet alleen niet of het wel mooi is! wat vinden jullie?:face_with_raised_eyebrow:

http://nl.tinypic.com/r/332m8hg/7

http://nl.tinypic.com/r/23r3lue/7

http://nl.tinypic.com/r/2w1xxk8/7

http://nl.tinypic.com/r/25zi2rl/7

Ik zie de foto’s niet.

can’t see the pics!

bij tinypic uploaden en dan de link tussen [ img] en ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/ img] zetten!

Sorry maar mijn computer doet altijd raar als ik afbeeldingen in wil voegen… als je de link kopieert en plakt moet het lukken…

Je hebt gewoon de verkeede links gepakt, je moet degene nemen voor messageboard (dus die beginnen met ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
).
[IMG]http://i51.tinypic.com/332m8hg.jpg

-

ehmm nee niet geweldig.

Ik hou van vuilniszakjurkjes, enig!
Kom op zeg wat denk je zelf?

ik vind het wel leuk bedacht enzo maar het is een beetje simpel. Ik zou eerst nog wat meer oefenen ook met naaimachine en stof enzo.

http://i56.tinypic.com/xm8ua9.jpg

en deze dan? sorry voor de slechte foto:S

Euhm, nee.

Hmm nee sorry, niet echt mooi.

Ik vind het niet geweldig.
Waarom probeer je die jurken die je van vuilnis zakken hebt gemaakt, niet gewoon te maken met stof en met een zijden lint?

nog steeds een beetje simpel. Kijk eens in een tijdschrift zoals de Knip (of bestaat dat niet meer?) voor patronen en dan kun je zoiets gaan naaien (is wel moeilijk)

bedankt allemaal… vooral die reactie van Zwemke goed idee!

hmm, vraagje he, ben je van plan deze kleding ook echt te dragen naar school of iets?
want dan is het een nono

Nee ik vind het niks/lelijk.

vind het hartstikke creatief!
maar ik zou het niet naar buiten aandoen.