Wat vinden jullie van een trio.

Stel, je hebt een relatie van bijna 2 jaar. Jullie zijn stapelgek op elkaar maar hebben wel zin in iets spannends en nieuws. ook hebben jullie erover gehad of het een probleem kan worden, Alleen zit de jaloezie in de weg. Maar willen het wel graag.

Zou je het doen of niet?

Ja ik wel. Maar ik ben sowieso niet echt een jaloers type. En een trio is puur voor de lust dus ik snap sowieso niet echt waar je jaloers op zou moeten zijn. Ik heb een trio gedaan (VVM) en vond het super leuk (was trouwens niet in een relatie, waren gewoon 2 losse sekscontacten). Maar in een relatie zou ik het ook gewoon doen als daar behoefte aan is.

Ik heb er geen behoefte aan. Seks is iets tussen mij en m’n vriend en ik hoef daar geen derde persoon bij.

Edit: als er nu al jaloezie in het spel is, zou ik het al helemaal niet doen.

Toevallig hebben m’n vriend en ik het er ook wel eens over en mij lijkt het ook wel wat, maar ik zit zelf ook een beetje met allerlei gedachtes in m’n hoofd van, wat als seks met haar beter bevalt als met mij, wat als ‘normale’ seks erna te saai is, blablabla.
Ik denk zelf dat als je het doet je echt goed erover moet praten met elkaar, bepaalde afspraken maakt van bijvoorbeeld, mag hij bij het andere meisje ook naar binnen gaan (ik ga ervan uit dat jullie met een meisje erbij van plan zijn aangezien je het over jaloezie hebt), mag zij ook met hem zoenen etc.
WEET OOK ECHT ZEKER DAT JE JE ER GOED BIJ VOELT. Als het moment eenmaal komt en jij barst alleen maar van de jaloezie of de onzekerheid is er natuurlijk niks aan. Het ziet er in porno natuurlijk zo makkelijk uit en alles is blijkbaar chill, maar in het echt gaat het natuurlijk nogal anders.

Maar ik heb het zelf ook nooit gedaan, ik heb dit alleen voor mezelf verzonnen, aangezien ik eigenlijk geen idee heb of ik het wil. Ik denk persoonlijk alleen dat er over praten, elkaar goed kunnen begrijpen wat je verwacht, wat je grenzen zijn, wat je wel of niet wilt, heel belangrijk is.

Bedankt voor de tips!
Ik ga het zeker nog met hem er uitgebreid over hebben.

Ik zou hem voorstellen om het eerst met een andere jongen erbij te doen :slightly_smiling_face:. Dan weet je of hij echt wat anders wilt of gewoon een ander meisje wilt neuken :slightly_smiling_face:.

Mijn vriend en ik hebben het er ook wel eens over, ons lijkt het wel heel spannend en leuk. Misschien dat we het eens gaan doen, ooit. Maar inderdaad, denk er goed over na en praat er goed over.

Zolang jullie je er beide goed bij voelen kan het heel leuk zijn denk ik.