Wat vinden jullie van een mentor die zelf scholier is?

Hi lieve girls!

Op de middelbare school had ik vaak het probleem dat leraren geen goede mentors waren en daardoor maakte ik bijvoorbeeld de verkeerde profielkeuze en duurde het heel lang voordat ik door had hoe ik het beste kon leren. Ik denk dat mentoren het soms lastig vinden om ons te begeleiden op school doordat ze zich niet meer in ons kunnen verplaatsen. Hebben jullie dit ook?

Wat als we elkaars mentor zouden kunnen zijn? :sob::muscle: Ik dek dat we onderling zo veel meer bereiken! Je ziet hier op het forum ook hoe fijn we elkaar soms kunnen helpen.

Zouden jullie deze korte vragenlijst over mentors die zelf scholier zijn in willen vullen? (duurt max. 2 minuutjes!) Ik ben heel benieuwd of jullie het met mij eens zijn zodat we hier wat aan kunnen doen!

Dankjulliewel lieve meiden! Samen bereiken we het meest :slightly_smiling_face:

Op mijn oude middelbare school hadden we een project waarbij leerlingen uit eindexamenklassen hulpmentoren konden worden voor brugklassers. Heb ik gedaan en vond dat wel goed.

Graag je enquête plaatsen in het hiervoor bestemde topic: https://forum.girlscene.nl/forum/school/het-algemene-post-je-enquete-topic-lees-eerst-de-beginpost-320362.0.html