Wat te doen op een verjaardagsfeestje?

Heeey,

Ik word woensdag 14 en ik geef daarom binnenkort ook een feest voor mijn vriendinnen. Maar ik weet niet wat we kunnen gaan doen. Het zijn ongeveer 10 - 15 mensen. Iemand een idee?

Alvast bedankt!

xxx

ik ben vandaag jarig, :grinning:
maar ik doe gewoon een partytent neerzetten met staantafels drank en muziek, al mijn vrienden kennen elkaar dus het is altijd wel gezellig. :stuck_out_tongue:

Gewoon, wat drinken en gezellig kletsen?

Moet je dan wel ruimte voor hebben xD
En niet al mijn vriendinnen kennen elkaar:S
Gefeliciteerd trouwens! (:

Dat word al zo vaak gedaan, ik wel iets wat niet standaart is :stuck_out_tongue:

  • Film kijken
  • Gourmetten
  • Maskertje/Nagellak bij elkaar opdoen
  • Zelf maskers en koekjes ofzo maken ?? :s
    Alvast gefeliciteerd :stuck_out_tongue:

We hebben geen gourmet geval… Ik wilde eerst gaan bbqen maar heb ik vorig jaar ook gedaan, vind het een beetje raar om het dan nu weer te gaan doen.

thnx ;p

Iemand nog een idee? :stuck_out_tongue:

gewoon zitten en praten enzo. :]

Je kunt gaan bowlen?

Zorg ieder geval voor muziek, het leukste is idd een partytent met drank en muziek, dan kom je vanzelf wel aan de praat en dan wordt het allemaal gezellig. Vorig jaar ging ik met mijn feestje een film kijken maar toen de avond vorderde stonden we allemaal gek te dansen op de muziek. Oja ik weet niet of je singstar hebt of iemand kent die dat heeft, maar dat is ook een aanrader!
Je kunt ook een high tea doen?

Film kijken, bowlen, speurtocht uitzetten (oke misschien vind je dat kinderachtig xd), beautymiddagje houden, foto’s maken, koekjes bakken?