Wat te doen als je elkaar spreekt over internet?

Ik vroeg me af wat jullie zoal doen met jullie vriendjes/lovers als jullie op msn zitten of gewoon op internet met jullie vriend?
Natuurlijk praten op iets als msn, skypen misschien… maar dat bedoel ik niet helemaal.
Ik en m’n vriend wonen nogal een eind van elkaar af dus we kunnen niet altijd bij elkaar zijn in rl dus vroegen we ons af of iemand misschien een leuk idee heeft wat we eventueel online samen kunnen doen?

Praten, webcammen en spelletjes op msn doen we natuurlijk al. (:

Ik denk niet dat je meer dan dat kan doen.

Tip van één van mijn vrienden: Online games (geen WoW niveau maar andere).

Ik skype alleen met me vriend. msn doen we niet. dat heeft ie niet.
gewoon praten over de hele dag enzo

dunno ik klets meestal maar wat tegen m aan op facebook/steamchat, vooral als ik in de les zit en me verveel haha
ik stel altijd voor om mijnenveger te spelen op msn maar dat wil ie nooit
t enige wat je kan doen is idd gamen en videochatten, youtube filmpjes uitwisselen is meestal ook wel leuk maarja

samen forum trollen lol nee ok er is verder vrij weinig

ik skype gewoon. het is niet mijn vriend maar… ‘it’s complicated’, laat ik het maar zo noemen, gezien hij in amerika woont en een vriendin heeft. anyhow ik kan dus echt uren met hem skypen. wat we ook nog wel eens doen, maar dat is vooral als we niet tegelijk online zijn, is het sturen van foto’s. als ik een themafeestje heb en eruit zie als een sailor, of een mooi nieuw jurkje heb, of m’n haar heb geknipt… hij stuurt foto’s van rare bekken, zijn kat of zijn tekeningen. via skype hebben we ook wel eens een ‘tour door het huis’ gedaan. we sturen elkaar muziek, kijken op hetzelfde moment youtubefilmpjes en geven dan commentaar via onze skype headset. hij speelt ook wel eens muziek voor me via skype. we hebben zelfs een keer een ‘dinertje’ gehad via skype haha, was te grappig, zaten we daar allebei met volle mond… niet helemaal nagedacht over het praktische gedeelte. hij stelt zelfs z’n ouders voor via skype. meer kan ik even niet bedenken, hoop dat je er iets aan hebt, maar wees creatief met skype! (;