Wat moet ik doen??

hoii,
Ik heb misschien een beetje een gek verhaal, maar het zit zo,
Er was een jongen die mij ging dm’en op instagram en daarna heb ik hem toegevoegd op snap. Daar deed hij toen heel leuk en lief enzo. Hij vroeg zelfs of ik een keertje wilde drinken. Ik reageerde daar toen op dat ik niet wist wanneer ik wel kon. Daarna heeft hij het nog een keer gevraagd, en heb ik weer hetzelfde gezegd. Daarna deed hij nog wel een poosje heel leuk enzo, maar nu zegt hij niet zoveel meer…
Ik twijfel heel erg of ik moet vragen of het aanbod om iets te drinken nog geldt? En wat is een goed moment om zoiets te vragen? Aangezien we allebei de hele dag op school zitten en werken. Of zou ik juist eerst wat meer interesse in hem moeten tonen, maar hoe?

Ik heb hem trouwens al wel eens in het echt gezien en gesproken, en hij woont bij mij in de buurt. Ik ben 16 en hij bijna 18.
Graag tips, xxxx

Ik snap best dat als je na 2 x antwoorden nee zegt (want daar komt het erop neer)
als je interesse had getoond in als (nee ik weet niet wanneer ik kan, maar ik kan wel op X)

Vraag inderdaad of het aanbod nog geldt en stel zelf een datum voor.

Ik denk niet dat hij het nog eens gaat vragen, want je hebt hen 2x soort van afgewezen. Dus ik zou het aan hem vragen

Waarschijnlijk denkt hij dat je geen interesse in hem hebt, omdat het lijkt alsof je hem een beetje afwijst. Toon interesse in hem, stuur snapchats naar hem waarop hij moet antwoorden, kom weer in gesprek en dan kan je altijd weer vragen of hij een drankje wil doen.:relaxed: Niet geschoten is altijd mis​:wink: