Wat moet ik doen?

hee lieve meiden, ik heb jullie hulp nodig, maar het valt niet echt in het kort uit te leggen, dus bereid je maar voor op een beetje lang en ingewikkeld verhaal.

Ik had bijna 2 jaar een vriendje (ik noem hem T) en dat is nu al bijna 9 maanden uit. Nu heb ik al een half jaar contact met zo een andere jongen (ik noem hem X). Toen hij het uitmaakte, was een vriendin van me (ik noem haar Y) er heel erg voor me, en ik vertrouwde Y heel erg en ik heb haar ALLES over hem verteld toen. Toen nog geen maand daarna waren we allemaal op een feest, maar toen kende ik X nog niet, maar T en Y waren de hele tijd samen, en in die nacht na het feest hebben ze heel lang gepraat en had Y alles tegen T gezegd, dus ik werd best boos op haar, maarja. Daarna op een schoolfeest leerde ik X kennen, en sinds toen vonden we elkaar wel leuk enzo, maar door verschillende vriendengroeten werkte het niet echt. Nu een paar weken geleden was Y met T gegaan op een ander feest, maar ze waren allebei heel dronken, dus ik kon het alsnog wel begrijpen, maar toen zei T tegen mij dat hij haar wel zag staan (ja we praten af en toe nog). En toen werden ze steeds closer, maar ik ook wel met X, maar we kunnen nooit afspreken. En nu sinds een week ofzo hebben Y en T, en toen was ik écht heel boos, want het was een vriendin, en ze heeft me best verraden, aangezien ze me toen het net uit was nog helemaal hielp. En vandaag op school zag ze mij aanlopen, toen rende ze naar T toe en gaf hem een kus en rende weer weg, gewoon expres zodat ik het zag. Ik vond dit echt heel gemeen van d’r… Maar nu wil ik X echt heel graag, maar mijn vriendinnen zeggen omdat het gewoon is omdat ik jaloers ben op Y en T. Maar voordat zij iets hadden vond ik X ook al leuk. Maar doordat zij nu bij elkaar zijn wil ik hem opeens heel graag. Heeft iemand tips? Want ik weet echt niet meer wat ik moet doen :frowning_face:

Sorry voor het lange zeurverhaal, ik hoop dat jullie het nog een beetje begrijpen… Ik ben zo in de war! alvast bedankt :slightly_smiling_face:

Wow, fack die vriendinnen. Gewoon lekker met die X nemen.

Eerst en vooral laat die ‘vriendin’ stikken.
Ik volg àltijd deze raad op:‘Als je op 2 jongens verliefd bent,dan is geen één speciaal genoeg voor jou.’
Laat ze allebei vallen en laat het leven komen zoals het komt.
Het gaat misschien moeilijk zijn in het begin,maar tijd is het medicijn.
Hopelijk heb je hier wat aan.

Wow, wat een kut vriendin. Ik zou haar laten vallen. Zo’n mens is geen vriendin te noemen.
Je zegt dat je X leuk vind, alleen dat het moeilijker is, omdat jullie vrienden niet goed bevriend zijn. Dat zou eigenlijk niets uit moeten maken. Ga eens een keer iets leuks doen met hem! Hopelijk bloeit er dan een relatie uit!

Laat die ‘vriendin’ vallen en ga daten met X. Wie weet wordt het toch wat!

Daten met X!!! En Y is sowieso geen echte vriendin!

Ik maak eruit op dat Y een beetje met de hele situatie heeft gespeeld. Ze is opeens heel erg er voor je geweest op het moment dat het uitging en als het uitgaat, vertel je snel hoe en wat over hem.

Misschien vond ze T wel eerder leuk, maar aangezien jij iets met hem had, kon ze moeilijk hem van je afpakken. Beetje vertrouwen winnen.

Waarschijnlijk denk ik ietsjes te ver… maar om uit je verhaal op te maken: ‘die vriendin doet dingen expres om je jaloers te maken’.

Hier zat ik ook al over te denken, misschien is ze wel echt heel erg verliefd op hem. Ga eerst met haar praten voordat je besluit de vriendschap te eindigen. Ik wil het niet goedpraten wat ze heeft gedaan, maar misschien zit er nog wel een hele andere kant aan het verhaal… Het komt wel goed !

Die ‘’ vriendin ‘’ gaat een tijdje me mij en mijn shotgun praten :wink: :smirk: