Wat moet ik aanschaffen voor de PABO ?

Hey,

Aankomend jaar ga ik starten met de opleiding PABO.
Ik vroeg me eigenlijk af of iemand me kon me vertellen wat handig is om nu al aan te schaffen op het gebied van schoolspullen en spullen voor stage. Ik heb namelijk geen idee wat nu écht belangrijk is en wat later nog aangeschaft kan worden.

Daarbij ook nog de vraag wat nu precies handig is om te doen met het kopen van de studieboeken. Ze zijn namelijk erg duur en ik las hier en daar dat je niet alle boeken van de boekenlijst nodig zult hebben.

Kan iemand mij vertellen wat verstandig is? Het leek me namelijk een beetje klungelig overkomen om direct de eerste paar dagen de klas binnen te komen zonder boeken :cold_sweat:

Hopelijk kan iemand me helpen, alvast bedankt!

Ik heb een jaar Pabo gedaan en was zo wat de enige die alle boeken braaf had. Na een jaar heb ik veel van die boeken ongebruikt kunnen verkopen. Ben van een paar nog steeds niet af :hammer:

Voor stage heb ik af en toe wat kinderboeken of knutselboeken gekocht, omdat ik niet zo creatief ben. Maar dat is ook niet persé nodig. Verder had ik niet echt speciale spullen voor stage enz.

Ik weet niet hoe goed je in rekenen, taal en de wereldoriëntatievakken bent, maar als je daar moeite mee hebt dan kun je op internet zoeken naar extra ondersteuningsboeken. Heb ik zelf wel wat aan gehad.

Je had al eerder een topic waar ik heb op gereageerd?

hier :

http://forum.girlscene.nl/forum/school/aanschaffen-voor-pabo-275969.0.html

1 topic is genoeg

Sorry, ik zie het, ben girlscene nog een beetje aan het uitvogelen en wist nog niet hoe het allemaal werkte :thinking:
Bedankt, trouwens !

Alsjeblieft!

Daarom een slotje!