Wat komt er na zoenen?

Hey allemaal, ik heb net GirlScene aan gemaakt dus ik weet nog niet precies wat het allemaal inhoud, maar ik wou vragen wat er na zoenen komt, zouden jullie een lijstje willen maken, want ik zou dat graag willen weten. Thanks . :slightly_smiling_face: x :flushed:

Keihard neuken

Trouwen, kinderen krijgen, de overgang.

Na zoenen komt samen met je barbies spelen.

Omdat je uiteraard een volgorde aan moet houden.

Dan ben je zwanger

Tenzij je een condoom om zijn tong hebt gedaan

ö
report

Pas op dat je geen soa krijgt van dat zoenen

just go with the flow!

kamasutra

Begin je met zoenen?
Dan doe je de hele volgorde al verkeerd!
Je MOET eerst beginnen met seks hebben,

ja, jammer dit.

Ja en daar voor moet je al een kind hebben

Inderdaad (en op weekdagen boven 25°C)

:pensive:

zal ik maar serieus antwoorden? ondanks ik denk dat je hier nog lang niet oud genoeg voor bent.

heb je (nog) geen seksuele voorlichting gehad? In dat geval zou ik maar eens wat research gaan doen (dat betekend dat je even aan je moeder moet vragen over de bloemetjes en de bijtjes -niet letterlijk-)

1.Knuffels en Kusjes. (hiervan raak je niet zwanger)
2. Zoenen (inclusief tong en kwijl en tandbotsingen)
3. Voelen (je ziet dan het plassertje van de jongen, en mag er ook aan zitten. Hij mag ook aan jouw borstjes zitten als je die al hebt)
3,5 aftrekken en vingeren (dat betekent dat je net zo lang aan zijn piemeltje trekt tot er wat uit komt en hij met zijn vingertje in jouw gleufje gaat)
4. proeven (je mag zijn piemeltje in jouw mondje doen, als er iets in je mondje krijgt kun je kiezen of het uitspuugt of doorslikt en hij mag jouw gleufje likken)
5. porno (dit betekend dat hij met zijn piemeltje in jouw gleufje mag, ookwel seks of geslachtsgemeenschap genoemd.)

Let wel op! gebruik een voorbehoedsmiddel (vraag maar even aan je moeder) want je moet voorzichtig zijn dat je geen soa oploopt (seksueel overdraagbare aandoening, vraag ook maar meteen) of zwanger wordt (als je al of bijna ongesteld bent). Je kan daarvoor een condoom gebruiken en aan de pil gaan, maar deze beschermt niet tegen soa’s. De pil is geen aspirine oid maar kun je bij de dokter krijgen. Condooms zijn niet te hergebruiken!

Zal ik er nog een tekeningetje bij maken of is het zo duidelijk? Bij vragen kun je me altijd een berichtje sturen op hyves of sugababes

Eerst trouwen hoor.

Bedankt LaManzana voor het voorkomen van een tiener zwangerschap.

het was gewoon een normale vraag? -.- ben niet zo met voorspel bezig zoals jullie :’)

^ voorspel is totaal iets anders. Shit (sorry vies woord), die was ik nog vergeten. Je kunt ook dat alles combineren (op volgorde uiteraard) met als laatst seks, dat alles voor de seks is voorspel.