wat is nou het beste voor mijn huid?

hoiii! ik heb een probleem, en ik hoop dat jullie me daar bij kunnen helpen:D
ik heb echt een probleemhuid, over mijn hele huid heb ik puistjes. mijn moeder vind dit ‘normaal’ en ik mag dus geen dure producten kopen. ik ga waarschijnlijk wel naar de schoonheidsspecialiste maar dat duurt nog wel even.
ik heb dus hier op het forum rondgekeken naar producten die me wel goed leken en waar jullie ook enthousiast over waren, maar ik heb geen idee want nou het beste is voor mijn huid!
ik zit te twijfelen tussen
essense pure skin
garnier pure
nivea visage young
dr. vd hoog

tea tree heb ik al geprobeerd maar dat werkte niet echt.
ohja, en is het nou goed voor mijn huid om te scrubben? veel mensen zeggen dat het goed is en dat je huid er zo van opknapt enzo, terwijl anderen weer zeggen dat het slecht is als je veel puistjes hebt. ik heb nu een scrub van tea tree, maar durf hem niet te gebruiken zonder dat ik zeker weet dat het goed is…

heel erg bedankt als jullie dit allemaal hebben gelezen en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Tip: ga naar de dokter

dat mag dus niet van mijn moeder…

Ja hallo, als jij er mee zit is jou moeder nogal egoistisch om jou niet te laten gaan… Je kunt toch gewoon naar de dokter gaan en om advies vragen? Dat kost geen geld.

idd, ik ga woensdag ook naar de dokter. Mijn moeder had daar geen problemen mee…

Als je 1 of 2x per week scrubt is het goed. Ik gebruik ook de tea tree scrub, en mijn huid knapt er van op. Door te scrubben haal je de dode huidcellen weg en ook veel vuil, en als je puistjes hebt is dat goed. Alleen je moet het niet te vaak doen.

Probeer te stomen.
ZOek even op girlscene naar het filmpje van Mascha, alleen ik deed het wel 1x per week maar mijn mamaatje zei dat dat een beetj heel erg veel zou zijn.
Nou doe ik het ong 1x in de 2 weken en het gaat al veel beter :slightly_smiling_face:

x.!

ik zou zelf dr van der hoog of nivea nemen. Die van essence heb ik nog nooit geprobeerd, dus ik weet niet of die goed is. En garnier is gewoon troep, mijn puistjes gingen er kapot door (klinkt vaag, maar het is echt zo!) en gingen bloeden.
O en als je iets goedkoops zoekt om je puistjes mee uit de drogen, moet je bij de apotheek vragen naar sterilon creme of benzac gel. Is maar ongeveer ¤3.- en dat is iets dat echt werkt =)

Garnier werkt bij mij gewoon goed en die zou ik dan ook aanraden.

http://skinnaturals.garnier.ca/img/products/pure/prod1.jpg

Van jou lijstje, vind ik Ganier Pure het beste!
Je gezicht goed schoon houden, scrubben 2x in de week, maskertje nemen, facewash elke ochtend (die 3 in 1 dus) en een tonic na de facewash. Dan zullen je puistjes wel verminderen! Stomen daar hoor ik ook veel positiefs over (moet je ff op site kijken)

pas op met scrubben!
door scrubben kan je puistjes open maken en de bactieren kunnen zich dan over de rest van je gezicht verspreiden.

1 a 2 keer in de week is genoeg.

zelf vind ik de 3 in 1 van garnier heerlijk
werkt echt super goed

stomen is wel heel goed voor je huid, ongeveer 1 keer in de 1 a 2 weken.

verder is het ook belangrijk om je huid sochtends te reinigen zoals vele niet doen. snachts komen er ook bactieren en stofdeeltjes op je huid te liggen en het is belangrijk deze eraf te halen.

gebruik wel na je reiniging altijd tonic of lotion om de zuurgraad van je huid te herstellen

Ik zou echt naar de huisarts gaan, daar kun je gewoon naartoe zonder dat je moeder dat merkt. Ik heb eerst ook een hele tijd lopen kloten met garnier en nivea enz maar als je echt een probleemhuid hebt werkt dat niet. Bij mij werd het er juist veel erger van. Een huisarts of dermatoloog weet wel wat ze moeten doen. Ik ga nu naar een dermatoloog en dat helpt echt beter . :slightly_smiling_face:

Ik weet niet hoe erg jij het heb, maar ik had er ook vreselijke last van. Ik ben toen naar de doktor gegaan en die heeft mij doorverwezen naar een dermatoloog (doktoren speciaal voor je huid.). Ik heb er zeker 5 jaar last van gehad ! Heb echt tientallen verschillende creme’s enzo gehad, niks werkte … Toen ben ik op een gegeven moment over gegaan op de roacuttine (weet niet of je het zo schrijft). Maar in iedergeval, dat is in uiterste gevallen. Het is namelijk een hele zware medicijnen met veel bijwerkingen enzo :wink:. En ja, het heeft gewerkt ! Heb nu af en toe nog een puistje, maar dat is normaal. Dus mijn tip is ook, ga naar de doktor. Weet niet of je al aan de pil zit?! Ik slik een pil speciaal tegen acne. En ja voor de rest, geen foundation opdoen en je huid echt goed schoonmaken !

okee, heel erg bedankt iedereen!!

Koop niet heel de drogist leeg met Clearasil, Nivea Young en Garnier. Want je verpest je huid als je van alles gaat uitproberen als dit niet werkt wat je heb gekocht, dat zie je pas na 4 tot 8 weken ga dan naar de dokter voordat je je huid beschadigd.

Meid , ik zweer bij het 3 stappen plan van Clinique.
ze hebben het in 3 verschillende versies
voor de droge, gemengde , en vette huid.
het kost ongeveer 50 euro maar het pakketje bestaat uit een reinigingsgel,exfoliatie ofzo en hydratatie elke morgend en avond ! als je niet zeker bent dat dit goed werkt voor je huid (zo dacht ik in ieder geval eerst) kan je een gratis staaltje krijgen ik heb dit gehaald bij ICI PARIS XL
maar voor het echte resultaat moet je een maandje ofzo wachte!
Good Luck ! x

Ik heb vrij veel geprobeerd. Zarqa werkt goed voor mij. :slightly_smiling_face: Elk product kost tussen de 5 en 9 euro.

Benzylperioxide werkt ook

dr. van der hoog en nivea werken bij mij totaaalniet gwoon! maar tea tree is heel natuurlijk en werkt super ! enne de rest is chemische troeeeeeeeep!
niet alles uit proberen , maar wel de tea tree scrub vankruidvat voor 2,50 ofzo en tea tree oil voor 2 euro kopen super cheap…