wat is normaal als je iemand leuk vind?

hey, ik vroeg me af wat eigenlijk normaal is als je iemand leuk vind? ik heb vaak dat ik veel aan deze persoon denk(ook als ik hem dus niet zie) en kan me moeilijk concentreren op studeren, ik word helemaal blij als ik hem dan de volgende dag weer kan zien, en als we dan 2 weken vakantie krijgen word ik de 1e dag best ‘verdrietig’ en mis ik hem?(niet echt, maar vind het wel jammer).

hoe voelen jullie je als je iemand leuk vind? want heb het gevoel alsof mijn gevoelens een beetje heftig zijn?

Ik voelde me precies hetzelfde als jij omschrijft :slightly_smiling_face:

Het is voor iedereen anders, maar zoals jij het omschrijft, klinkt het alsof je wel een klein beetje verliefd bent.

Jaa, zo voel ik me ook hoor! Nog erger dan dat misschien wel hahah. Ik kon moeilijk inslapen omdat ik alleen maar aan hem dacht, werd om 6 uur al wakker omdat ik ook weer aan hem dacht en arghhh het is echt verschrikkelijk

HEY!!! Nou is heel normaal hoor! ik denk de hele dag aan deze persoon! Echt om gek van te worden. Als ik niet met hem praat op app omdat hij het druk heeft word ik ook meer sad hahah omdat ik niet met hem kan praten. Ik kom ‘s avonds niet in slaap omdat ik aan hem moet denken, ook als we een super leuk gesprek hebben gehad ga ik nog malen over het gesprek dat ik verder wil praten. Maar ik vind het wel leuk om iemand leuk te vinden, en ik denk dat het heeeeeel normaal is wat jij hebt! hahaha DON’T WORRY GIRL! we lijken qua meisjes gedrag best veel op elkaar allemaal ;’)