Wat aan te trekken om een hele goede indruk te maken?

Vanavond heb ik een feestje, met iets van 30 mensen, bij een vriend van mij thuis. Ik ken twee mensen die zijn uitgenodigd heel goede, 17 alleen van naam en de andere ken ik niet.

Ik ben van mezelf niet heel spraakzaam als ik in een grote groep ben, maar vanavond komt de jongen die ik iets van een half jaar geleden heel erg leuk vond, maar die mij niet leuk vond ook. (Hij had mij verteld dat ik te jong voor hem was, maar ik had later van zijn vrienden gehoord dat hij mij niet knap genoeg vnd en dat ik te verlegen was t.o.v. zijn vrienden.)

Ik zal die jongen waarschijnlijk niet meer tegenkomen na dit feestje omdat hij volgend jaar in Canada gaat studeren, maar ik wil nog wel even bewijzen dat ik knapper en spontaner ben dan eerst/ dan hij denkt. Omdat hij me toen best wel gekwetst heeft en mijn zelfvertouwen daardoor een lange tijd bijna helemaal weg was.

[b]Maar dat was even de uitleg waarom ik deze vraag ging stellen;
Wat kan ik aantrekken om er heel leuk uit te zien, maar toch niet alsof ik heel erg heb nagedacht over wat ik aanheb? :slightly_smiling_face:

Mijn kledingkast bestaat uit ietwat basic dingen en schattige jurkjes etc. Ik heb bruin lang haar en blauwe ogen en ben ongeveer 1.80 cm lang.

Normaal zou ik wel weten wat ik moest aantrekken, maar dit feestje is 's avonds en waarschijnlijk zitten we het grootste gedeelte van de tijd buiten…

Wat zouden jullie aantrekken? :slightly_smiling_face:[/b]
Alvast bedankt!

jurkje, pumps, vestje?

Probeer gewoon vanalles uit voor de spiegel, tot je wat leuks gevonden hebt :slightly_smiling_face:
En blijf gewoon jezelf. Doe iets aan waar je je mooi, maar toch makkelijk in voelt.

tsja, ik kan natuurlijk niet in jouw kledingkast kijken… maar ik ga vanavond ook uit naar zo’n feest dat buiten is, en ik doe een spijkerjasje aan, weet niet of dat iets is? ik zou denk ik wel hakken aandoen (als je daar op kan lopen, haha)

I dont’ know. Up!

doe iets aan waar je je lekker en fijn in voelt en waar je je ook mooi in voelt meestal is dat het leukst :wink:

Hakken, je haar steil houden/maken en er iets van een speldje in doen. Niet al te veel mascara, maar wel van die verleidelijke wimpers-effect creëren. Misschien een lijntje oogpotlood, die doet het ook altijd wel goed.
Roze lipstick, eentje die zo goed houd, die zijn echt geweldig.
En een lange, donkere spijkerbroek met een zwarte blazer, een top en een leuke tas en leuke schoenen. De tas, schoenen (ik zou voor pumps gaan) en sieraden zou ik laten opvallen. Dat is subtiel maar echt geweldig als je die combineert met mooie make-up.
En véél lachen! Het klinkt echt heel idioot, maar je kan beter om álles lachen dan dat je af en toe in jezelf lacht terwijl de rest echt dubbel ligt. Daar vallen jongens op en het is een bewijs van dat je echt spontaan bent!
Succes!

Thanks voor jullie tips! :slightly_smiling_face:

Kun je geen combinaties laten zien? En dan kiezen we de mooiste uit & geven
we wat tips bv; drop de riem & verplaats het voor een armband fzo.
Want we weten nu niet wat je allemaal in je kledingkast hebt hè.

^dat is een goed idee idd.

Is goed, dat zou ik wel heel fijn vinden, ik heb alleen niet zo’n hele goeie camera op mijn telefoon zitten, maar ik ga het proberen. :slightly_smiling_face:

Een paar mooie krullen doen het veel beter.

Waarom zou of stijl haar of krullen het beter doen? Het is toch allebei haar?

Oke, hier zijn even een paar outfits, ik hoop dat jullie het, ondanks de slechte fotokwaliteit, een beetje kunnen zien…

Outfit 1:

http://i55.tinypic.com/24xp3wn.jpg

http://i52.tinypic.com/2rrwdnl.jpg

http://i54.tinypic.com/35ko3us.jpg

Outfit 2:

http://i54.tinypic.com/fky78l.jpg

http://i53.tinypic.com/10fvz7p.jpg

Ik hoop dat jullie suggesties of tips ofzo voor me hebben. :slightly_smiling_face:

Ik vind de eerste super leuk en spontaan, maar de blazer vind ik er niet echt bij passen… Maar zonder is het waarschijnlijk te koud… Dus dan zou ik de tweede doen (:

Ik vind de eerste ook het leukst maar de blazer past er inderdaad niet zo goed bij. Heb je misschien niet een ander vestje wat je eroverheen kan dragen?

Is dit vestje beter? Het is een lange cardigan in een beetje een grijsbruinige kleur…

http://i56.tinypic.com/28rk1zo.jpg

En wat kan ik het beste doen qua make-up? Want ik heb op deze foto alleen een klein lijntje eyeliner op en een beetje mascara, maar ik vind het nog wel een beetje heel simpel.

http://i53.tinypic.com/1zx724l.jpg

Ik ben best wel zenuwachtig eigenlijk, ik moet al over een half uur weg, want ik ga die vriend van mij nog even helpen met stoelen klaarzetten etc. Maar ik hoop best wel dat die andere jongen er dan nog niet is, want dat zou wss heel akward worden…