Waar zit je mee? Lucht je hart!

Mijn beste collega-GS’ers
Ik open dit topic omdat het "wat wil je nu echt even kwijt"in de ogen van velen langzaamaan verandert in een slow. Er is toen een speciale slow geopend zodat het wwjneek weer kon zijn waar het voor bedoeld was. Helaas wilde het niet baten en komt het voor velen nog steeds over als een slow. Ik hoor steeds meer mensen die hierover klagen en het vervelend vinden dat ze hun ei niet meer kwijt kunnen of even ongecensureerd hun hart luchten.

Daarom dit! Zie dit als het grote dump-topic. Knal neer wat je niet laten kunt, van sexy gifs tot hartstochten die je met niemand kan delen tot vrolijke verhaaltjes over je date van gister tot je avontuur met de wasmachine …

NB: SLOWEN IS VERBODEN. Ik snap dat het in onze natuur zit en dat je er op een forum niet aan ontkomt. Ik snap ook dat “Ik kom naar je huis met fakkels en hooivorken!” niet een super sterk dreigement is. Maar echt, zodra je merkt dat je begint te slowen of iemand je erop aanspreekt, verkas dan gewoon naar een ander topic dat wel als slow bedoeld is. Of stuur elkaar gewoon via het gastboek berichten. Op de post van een ander reageren is natuurlijk toegestaan, maar hou je in en sluit niemand buiten svp.
Ta!

Let’s get this parteeh started!

http://media.tumblr.com/tumblr_lxyui4yf641qhdftx.gif

P.S. Ik heb toestemming gevraagd bij de moderators voor dit topic, dus no hate en geen reacties als “er is al een wwjneek”! Dit is geen sneer naar het andere topic, gewoon een poging om dit moddergevecht tot een wapenstilstand te brengen.

Ik snap de bedoeling van dit topic. Maar ik denk dat het totaal onnodig en overbodig is, aangezien dit binnen no time ook gaat veranderen in een slow. Dat hou je niet tegen.

Domme vraag maar wat is precies het verschil? Je mag hier niet reageren op anderen of…?

Blijkbaar.

Woeps. Ga ik al even de mist in. Like I said, dit gaat gewoon zo’n zelfde topic als WWJNEEK.

Je mag best reageren, maar in het andere topic had zich een harde kern gevormd en dat was heel vervelend voor anderen. Hiermee proberen we event terug te gaan naar wat het een half jaar geleden ook was zegmaar. Je dumpt gewoon whatever je op dat moment kwijt wilt. En de “harde kern” zoals ik het nu omschrijf blijft in dat andere topic en slowt wat het niet laten kan. Iedereen blij.

Dat is onzin, want die “harde kern” verandert steeds. Daar is in het vorige WWJNEEK topic ook al een hele discussie over geweest.

Ik word echt gek van mijn oudste zus en ze is een jaar in het buitenland. Hoe ze dat voor elkaar krijgt…

Ik heb het overlegd met de mods. Dit is simpelweg een experiment, net als dat speciale slow-topic dat Pevensie onlangs opende. Als het niet werkt, nou, dan werkt het toch lekker niet. Als iedereen met zo’n instelling gaat reageren werkt het in ieder geval niet.

Dat mijn ouders niet snappen dat ik gewoon écht geen onbekende durf te bellen…
!@#$%^&*(*&^%$#@

lul

DANKU voor dit topic.

Oh kom op laten we gewoon dit topic gebruiken waarvoor het bedoeld is en kijken of het werkt, en anders niet. We kunnen het toch altijd proberen? :slightly_smiling_face:
Ik heb morgen een proefvertaling Grieks en volgens andere klassen was hij heel vaag. I’m going to dieee D:

Dat heb ik nou ook

Sorry maar ik vind dit best een nuttig topic enzo, maar het WWJNEEK is géén slow.

Een slow betekent dat er alleen maar onzinberichten worden gepost door een vaste groep en dat het hele topic daarmee vol staat, wat bij WWJNEEK dus absoluut niet het geval is. Er is ook eigenlijk geen ‘vaste groep’, hooguit een paar mensen die er vaak zijn en verder wisselen de mensen in het topic per week weer :’)

Sorry maar ik ben dat gezeik over WWJNEEK echt even zat want ik ben daar actief en 90% van de mensen vindt het gewoon een fijn en leuk topic met een meestal goede sfeer, en als iemand ergens last van heeft zegt diegene dat en houdt de rest er rekening mee.

Ik snap überhaupt niet waarom dit topic wordt gemaakt door iemand die niet eens actief is in WWJNEEK en dus naar mijn mening niet echt recht van spreken heeft over de sfeer daar.

En alle posts hier die nu niet over dit topic zelf gaan konden ook gewoon in WWJNEEK en per dag worden er ook honderden van dat soort posts geplaatst dus ik snap sérieus het probleem niet :’)

Maargoed, dat zal aan mij liggen.

En oh, die 2 posts hierboven waren om mijn hart te luchten en omdat ik ermee zit.

Ik sluit mij volledig aan bij de posts van Sparrow.

Denken die leerkrachten dat wij geen andere leven hebben dan de hele dag zitten studeren --’

thumbs up :grinning_face_with_smiling_eyes:

Onzinberichten? Ken je het YAB? Ook een slow hoor.

Ik snap dat je het niet leuk vindt dat mensen zeuren over het wwjneek, maar daarvoor is dit topic juist. Kunnen al die mensen (want ja, het zijn er veel, ze reageren er niet eens omdat ze vervelende ervaringen hebben of gehoord hebben van anderen dat het er niet meer zo is als vroeger) hier reageren en kunnen jullie daar blijven.

Dit topic is trouwens aangemaakt door iemand die héél veel van anderen gehoord heeft over vervelende ervaringen daar en het zelf ook een beetje zat is aangezien zij ook genegeerd wordt en moe wordt van het slow-gehalte dat er vaak heerst. Maar in plaats van daar een discussie te starten probeer ik het op deze manier, een experiment zoals ik al uitlegde, om te kijken of hier animo voor is. Want denk je nou echt dat iedereen die graag iets zou willen posten maar het niet doet vanwege de slow-uitstraling post dat jullie niet moeten slowen? Die houden gewoon hun mond hoor.

iemand ergens last van heeft zegt diegene dat en houdt de rest er rekening mee.
Dat is precies het probleem! Rekening houden? Waarmee? In het gesprek dat je gaat voeren? Het is de bedoeling dat je even je ei kwijt kunt, je frustratie eruit kunt gooien of kunt vertellen hoe verschrikkelijk lekker je vriend ruikt, I don’t care. En als je dan even op elkaar reageert is dat niet erg, maar wat veel mensen in dat topic nu doen is te veel op elkaar reageren en anderen mensen hebben er last van. Dit is geen sneer naar het andere topic, zoals ik al zei, dit is gewoon een poging de vrede terug te vinden.