WAAH HELLUP! Wimper extensions

Hi girls.

Ik heb naar aanleiding van de prachtige wimper extensions van Mascha (Beautygloss) zelf ook Mink wimper extensions laten zetten zo ongeveer een maand geleden.
Nu wil ik ze eraf hebben, ik ben ze gewoon zat, niks geks. Dus ben ik eens gaan googelen hoe dat in zijn werk gaat. Nu vind ik allemaal verschrikkelijke reacties als “Ze zullen er vanzelf uit moeten vallen” (Dat kan toch niet? Dan loop je op een gevene moment met een lange pluk nepwimpes ertussen en je natuurlijke wimper) “Je eigen wimpers laten los als ze eraf vallen!” And it freaks me OUT!

Iemand die serieus verstand/ervaring hiermee heeft?

xoxo

Kun je niet naar de salon gaan waar je ze hebt laten zetten en het daar vragen, je kunt beter een professional laten helpen voordat je er zelf mee in de weer gaat.

Kan je niet naar de etos of iets gaan en het daar vragen of ze daar een spulletje ofzo voor hebben? Maar ik zou ook even naar de salon gaan ja, je kan het altijd vragen toch?:wink:

Oh god, als ik jou nu was zou ik gewoon compleet gestoord worden. Daarin ben ik ook zo’n dramaqueen. Ik zou gewoon bellen naar die salon inderdaad of naar een andere schoonheidsspecialiste of drogisterij gaan!
Succes en sterkte!!!

Waarom wil je ze nu weghebben?

Er werd toch ook verteld dat je geen olie moest gebruiken omdat dan je extensions los konden gaan laten? Misschien daar mee experimenteren, aangezien het niet schadelijk is voor je normale wimpers.
En anders: inderdaad even naar die salon bellen/langsgaan.

maar waarom wil je ze niet meer? Je hebt er hartstikke veel geld voor betaald!

Uhm je kan ze toch gwn laten afhalen waar je het hebt op laten zette? kzie het probleem hiervan egt niet in, of ligt het aan mij…

volgens mij krijg je ze er met babyolie wel af als je het even goed inmasseert.

Je hebt ze een maand geleden laten zetten. Een beetje logisch dat het nu irriteert aangezien je om de 3/4 weken terug moet komen op ze te vullen… En na 3/4 weken vallen ze er ook uit…

http://www.beautygloss.nl…rextensions-laten-zetten/

Btw, het is niet zo dat je met een lange pluk nepwimper zult lopen en je echte wimpers, want die lange pluk nepwimper gaat er ook vanzelf uit…

Sowieso vallen je eigen wimpers echt niet uit hoor…
Ik heb er veel over gelezen en dat gebeurd iig niet!

Sowieso vallen je eigen wimpers echt niet uit hoor…
Ik heb er veel over gelezen en dat gebeurd iig niet!

Alles doen wat niet mag met die extensions! Olie erop en remover en weet ik het! dan moeten ze vanzelf wel loslaten? Wel uitkijken dat je je eigen wimpers er niet allemaal uittrekt haha

Je kunt ze altijd zelf knippen. :’)

Mag ik vragen waarom je ze niet meer wilt?!?!?! Snap de logica er even niet in.

''ik zet veel wimperextensions en geef de volgende instructie aan mijn klanten mee.

wattenschijfjes met warm water doordrenken en op je ogen leggen zodat de lijm zacht wordt. Of na het douchen doen. Dan is de lijm ook zacht.
daarna een wattenschijfje met oogmakeupremover (op oliebasis, en de meesten zijn dat) zachtjes van binnenuit naar buiten toe de wimperextensions eraf wrijven.
meerdere keren herhalen, steeds zo nat mogelijk werken.

en dan ben je ‘verlost’ van je extensions.’’

Google.

Op deze site staat nogal wat over wimperextensions. Ik zou wel even heel goed navragen bij de schoonheidsspecialiste hoeveel ervaring ze ermee heeft enzo. :sunglasses: