vrouwen 'snor'

hii!
veel mensen en ik ook hebben van die donshaartjes boven je lippen soort van snor zeg maar.
de laatste tijd zeggen best veel mensen tegen me dat ik een snor heb, best beschamend.
ik heb niet zwarte donshaartjes maar blonde, ik heb ook blond haar!
maar ik wil heel graag die ‘snor’ weg hebben. ik mag van mijn moeder niet naar de schoonheidspecialist dus ik moet het zelf zien weg te halen! maar hoe? ik wil het niet harsen! kan je het ook scheren net zo als een man zeg maar?

hebben jullie daar ook last van gehad? of weer je hoe ke get moet weg halen?
help me please!!

thanks xx

Ik zou het niet gaan scheren, dan blijf je bezig. Dan krijg je stoppels hè? Valt alleen maar nog meer op. Je kunt toch echt beter harsen of epileren, of gewoon zeggen dat die mensen hun smoel moeten houden.

Als je niet wilt harsen, heb je als een van de weinige pijnlijke oplossingen een laserbehandeling.

Echt niet gaan scheren.

Probeer op straat eens een vrouw te vinden zonder die haartjes, iedereen heeft ze. Bij jou zijn ze ook nog blond dus ze vallen echt niet op. Die mensen zullen altijd wel wat vinden om over te klagen :’)

waarom kan scheren niet?

gewoon harsen, doet helemaal niet zo pijn. Dat doen ze ook bij de schoonheidsspecialiste hoor.

Scheren moet je echt niet doen ! Dan blijf je bezig. En dan moet je op een gegeven moment elke avond scheren. En dan misschien zelfs nog elke dag 2 keer. Dus scheren is echt niet handig !

Stoppels.

Scheren sowieso niét doen. Dan wordt het plots wel zichtbaar(der).

Wat je kan doen als je niet wil harsen (wat ook wel makkelijk is hoor!) is het weghalen met draad. Zoiets heb je zeker in huis :slightly_smiling_face:. Als je dit niet kent, kan je het even opzoeken via google “haar weghalen met draad/touw” ofzoiets, dan kom je op verschillende sites :slightly_smiling_face:. Op beautygloss staat er bvb ook uitleg over, maar ik vond het via een ander filmpje op youtube wel iets duidelijker uitgelegd.

Ik scheerde het tot vorig jaar gewoon :")

Niet scheren! Want dan krijg je uiteindelijk gekke stoppels. Als ik jou was zou ik het epileren. Dat kun je met een pincet doen, of met zo’n apparaatje

Of je moet ’ threading of khite ’ eens proberen? Dat is een ontharingsmethode met een touwtje. Ik weet niet of het makkelijk is, nog nooit geprobeerd. Maar zag het bij een Turkse vriendin die het zo altijd weghield!

Dit filmpje helpt je misschien een beetje op weg?

Ik scheer mijn snorretje al 5 jaar lang en ik heb geen last van dat het erger word ofzo, dus ik vind dat je gewoon kan scheren.

En ook geen last van stoppeltjes? Maja, iedere huid reageert natuurlijk weer anders…

Trek ze er gewoon uit met een pincet.

Als je het weg wil hebben, zou ik het toch harsen.
Op dit moment valt het mij niet op, en al helemaal nu ik wat verkleurd ben in de zon.

Ik meer bang voor die baard die krijgt tijdens de overgang :’)

Helaas is mijn haarkleur dus donkerbruin en dus zie je mijn ‘lichaamsbeharing’ altijd goed. Wat betreft de snor, ik scheer het gewoon… Ik krijg geen last van stoppels of iets dergelijks?

Ik kreeg het op een gegeven moment ook een paar keer te horen, toen heb ik ze met harsstrips van kruidvat weggehaald. Doet niet heel erg pijn en ze je ziet niet duidelijk dat ze terug komen of je voelt geen stoppels ofzo.

ik heb het ook en wax het …