Vrijgezellenfeest

Hey girls!

Wij zijn met 15 vriendinnen en er gaat binnenkort iemand trouwen (ja, gaaf!). Maar nu willen we een vrijgezellenfeest organiseren. Niet zo’n standaard vrijgezellenfeestjes, maar echt iets leuks. We zitten zelf te twijfelen tussen de volgende vrijgezellenfeesten:
Wie is de Mol vrijgezellenfeest: http://www.wieisderat-events.nl/
Lipdub maken: http://lipdub-events.nl/lipdub-maken-vrijgezellenfeest/

Heeft iemand toevallig ervaring met deze vrijgezellenfeesten? Ze lijken mij echt gaaf! Na de activiteit willen we overigens met zijn allen tapas eten. Dus eten is al zo goed als geregeld.

Niemand die er ervaring mee heeft? Ik zag ook nog http://www.moorddiner-events.nl/, dat is een spel wat gecombineerd wordt met eten. Zou dus ideaal zijn in combinatie met de tapas.

Ik zou zelf voor een activiteit gaan zoals een spel. Niet het maken van een lipdub omdat dat niet voor iedereen leuk is. Misschien wel leuk om dat te geven als cadeau van jullie (dat jullie zelf een hebben gemaakt).

Heb zelf een moorddiner gedaan met werk. Eten zat er al bij, dus kon niet kiezen of je tapas wilde. Was wel leuk trouwens maar je kon niet iedereen spreken.

Hmm oké, bedankt! Ik denk dat we dan toch voor het Wie is de Mol vrijgezellenfeest gaan. Bedankt voor de tip :upside_down_face: