Vriendinnetje bij Elvis Models

helloo,
een vriendin van mij is benaderd door Elvis Models, maar omdat er niet veel over te vinden is wilde ik aan jullie vragen of jullie er ooit te maken hebben gehad of dat je er ervaringen mee hebt?
xo

Nog nooit van gehoord, upje voor jou

up?

Ook nog nooit van gehoord, zou het er niet op wagen eigenlijk!

http://elvismodels.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/ELVIS-MODELS/213034905388603
?

Ziet er niet betrouwbaar uit, vooral omdat het op een blogspot website is. Of het zijn beginners. Of misschien is het wel betrouwbaar hoor! Maar er is weinig over te vinden. Sowieso bestaat dit website sinds april 2011, dus ze zijn vrij nieuw.

mmm… weet iemand er nog meer over?

als ze er op in gaat en uitgenodigd wordt op een gesprek zou ik wel haar ouders meenemen als ik haar was…

Ja dat zou ik ook doen, want ze hebben ook deze website http://www.mimikmagazine.com/index.html, en het zijn gewoon jongvolwassenen die net begonnen zijn :wink: Dus ze kan het proberen.

ja ze neemt dr ouders ook mee… ze gaat as vrijdag op gesprek en als het niet goed zou voelen zou ze het ook niet doen (;

als ze het toelaten om de ouders mee te nemen zit het vaak wel goed :slightly_smiling_face:

Gewoon betrouwbaar, zoek bij de kamer van koophandel maar op Elvis Models en dan plaats Utrecht, krijg je de inschrijving!
http://www.kvk.nl/handelsregister/zoekenframeset.asp

Zoals je ook op hun logspot kunt lezen zijn het scouts die voor Nederlandse en Internationale bureaus meiden vraagt. Ulla models is geen onderdeel van Elvis.

:beer:

kusje

Oud topic!