vriendinnen

haaj, ik wist echt niet waar ik dit neer moest zetten dus heb het hier maar bij gezet: ik ben jarig geweest en doe altijd op mun verjaardag zelf dat familie komt enzo jwz. Maar mijn vriendinnen hadden met zun alle geld bij elkaar gedaan en daar een paar grote cadeaus van gekocht. Ze vroegen dus wanneer ze die konden geven. Nu hebben we voor morgen afgesproken, het zijn 8 meiden met mij erbij dus met 9. Dat zijn er behoorlijk wat dus weet iemand misschien wat leuk is om te doen bij een meiden avond? Meestal gaan we film kijken maar dat word beetje standard. ;p

maskertjes enzo ?

Eerst, ik vind je heel vervelend praten.
Maar, als je 1 of ander spel gaat doen dan? Net zo iets als doen, durfen of de waarheid? Maar dan met kaartjes, waar al vragen op staan.
En je kan ook gewoon eten op tavel neer zetten, tv aan. Bij ons vermaakt dat al haha. (sorry dat wou je juist niet, wou het toch neerzetten haha :p)
Of je gaat chocolade fonduen, of iets wat daar op lijkt. Dat houd je ook lang bezig hoor!
Verder weet ik nu niets, denk er nog wel even over na in me dromen haha.
Slaaplekker

Wtf.

missgien kun juh gwn met zuh allu maskertjes opdoen ofzeu jwz. Gwn uwn beautyavondjuh jwz.

Ze bedoelt dat ze irritant schrijft. Geen leestekens en de manier van schrijven.
jwz en mun vriendinnen enz.

Let dan zelf ook op je spelling. Tafel is met een “f”. Me = mijn/m’n.

^Ja inderdaad, maar ik vind dat als iemand irritant praat, dat je dat niet de hele tijd moet gaan zeggen, daar schiet je niks mee op en ik wordt er gek van. Tenzij het echt gewoon onleesbaar/super irritant en storend is/racistisch/ blabla. Mensen zeggen echt het echt te vaak.

+72739363362828

Bowlen?

Lasergamen ofso?