vriendin smst mijn crush

Gisteren ben ik met wat vriendinnen naar het optreden van een bandje bij ons in de buurt gegaan. 't waas heel gezellig met heel veel drank. Ik had een stiekeme hoop dat mijn crush daar ook zou zijn, maar helaas. Maar nu heb ik gisterenavond mijn telefoon een paar minuutjes onbeschermd achtergelaten bij een vriendin van mij en zij heeft mijn crush een smsje gestuurd van “kom je ook, er is een band net zoals de vorige keer die ene leuke avond”. Nou moet ik vertellen dat de vorige keer dat er een band was (paar weken geleden), mijn crush met mij mee naar huis is geweest en dat we hebben gekust, maar ik heb sindsdien niet echt veel meer van hem gehoord. Wel dat we af en toe praatten met uitgaan ofzo, maar daar blijft het bij. Het is allemaal nogal awkward als we elkaar tegenkomen, alsof we allebei te verlegen zijn. Ik moet ook zeggen dat ik eigenlijk nooit met hem sms, dus hij zal wel denken van “waarom drunk-text zij mij nou terwijl we normaal nooit sms’en”?

Nou, het punt is: ik heb niks meer van hem gehoord maar wat moet ik tegen hem zeggen en hoe? Via msn of in real life (gaat waarschijnlijk wel weer een week over heen als 't al niet meer is voordat we elkaar weer zien)? Moet ik wachten totdat hij reageert?

En oh, ik weet het. 't is best een kutactie van mijn vriendin, maar we lopen elkaar altijd te kutten dus op zich kan ik er ook wel een beetje mee lachen terwijl ik me tegelijkertijd ook kapot schaam.

Haha da’s inderdaad best een kutactie, maar goed.
Ik zou wachten tot hij reageert op dat smsje! Jij hebt nu de eerste stap gezet, nu is het zijn beurt.

Ik ben alleen bang dat hij niet meer gaat reageren hahaha. Als het niet uitleg aan hem ik hem nou volgende week tegenkom in het café ben ik bang dat het nog awkward-er is dan normaal.Hmpf.

Ja gewoon zo laten, en kyken wat er van zijn kant komt

Niks meer sturen nu ofzo, wachten tot hij iets zegt. En als je 'm weer ziet en je hebt m in de tussentijd verder niet meer gesproken gewoon beginnen te praten en iets zeggen van ja vorige week was ik daar was gezellig, had je nog gesmst maar je reageerde niet, jammer enz
en als ie dan iets zegt van ‘ja vond t een beetje raar’ (wat ie wss niet zegt lijkt me), kan je iets zeggen van ‘een vriendin haalde me over om jou te vragen of je wilde komen omdat ze weet dat ik t gezellig met jou vind’
oid
je hoeft er niks awkwards raars van te maken iig, dat smsje is helemaal niet raar, gewoon een spontane sociale actie

~

[/b]

Dat smsje is toch helemaal niet raar? Heeft ie al gereageerd? :slightly_smiling_face:

Ik vind het smsje niet raar hoor… En wat Sleighbells zegt.

Ik zou wachten tot hij reageert

't is gewoon raar omdat ik zoiets nooit of te nimmer zou sturen. En ik denk dat hij te bang is om te reageren of hij denkt nu dat ik gek ben en wil me nooit meer zien. Dat zijn mijn theorieën.

Zoiets heeft een vriendin mij ook een keer geflikt. Echt heel kut :’)
Verder ben ik het eens met Sleighbells!

ik vind het eigenlijk wel lief van je vriendin, het idee dan, telefoon stelen en smsen is kut. Maar stel nou dat die jongen smste ‘ja omg ik om er aan!’

Ik vind er niks raars aan, het was toch een heel normaal smsje?