Vriendin maandag jarig, origineel kadootje, maar wat?

Halloooo, een heeele goede vriendin van me viert aanstaande maandag haar verjaardag. Ik ben al een hele tijd bezig met iets te verzinnen maar ik weet het gewoon niet! Ik wil iets origineels geven, iets leuks. eventueel met nog een ander (normaal) kadootje erbij, maar het moet echt opvallen, zodat ze er altijd aan kan denken hihi
weten jullie iets? alvast bedankt!

Maak een taart met 3 lagen van karton + zilver folie en zet op die lagen allemaal versierde en zelfgebakken muffins ( : Op de top 2 kaarsjes die samen haar leeftijd vormen en klaaaar. Ik vond het echt super toen ik dat kreeg, haha :stuck_out_tongue:

is wel leuk inderdaad! maar ik moet er op de fiets heen … dus dat lukt niet helemaal denk ik! en we gaan ergens heen (niet naar haar huis zegmaar) dus het is beetje lastig dat te geven!

Beetje laat he? Anders zou ik zeggen, bestel een knuffel waar je een tekst op kan zetten, had ik toen gedaan. Voor de rest zou ik zeggen, koop iets, pak het in en doe daar 20 meter ducktape overheen, valt het zeker op! xD

een knuffel is ook wel leuk inderdaad! bedankt :slightly_smiling_face:

Maak een fotoboek met allemaal leuke foto’s en leuke tekstjes/verhaaltjes!
Of zo een pakketje voor 2 bijvoorbeeld high tea!

een mandje bij de xenos kopen en die helemaal vol proppen met leuke dingetjes (badeenden, zeepjes, beauty, thee, kaarsen, etc.) en dan met doorzichtig inpakpapier inpakken :slightly_smiling_face:

dat is inderdaad leuk, maar dat heb ikzelf al een keer voor mn verjaardag gehad dus dan is het zo onorigineel… :’)

hah ik heb precies hetzelfde en ik heb ook nog es geen geld… pffff

kijk eens op www.yoursurprise.com hebben ze hele leuke ideeen.
Of je bied op vakantieveilingen.nl op bijvoorbeeld iets voor een fotoshoot, of een veiling voor een schoonheidsspecialiste. (Kun je eventueel ook samen met iemand doen)

Of je cadeau hoeft niet zo origineel te zijn maar misschien wel haar verjaardag zelf. (Weet niet hoe oud ze word…) Maar dan haal je een stuk gebak, zet je er kaarsjes in. Bij zo’n soort dumpwinkel verkopen ze zo’n confetti ‘bom’. (Moet je losdraaien en dan knalt er confetti uit), en knal je voor der verjaardag. etc. etc.

oef, dat gaat niet meer lukken denk ik.
ik heb het hele weekend na gedacht, heb nog niks kunnen kopen (was ziek)
ga morgen dus iets leuks kopen, sieraden oid of parfum, maar dan wil ik nog steeds iets origineels! misschien weten jullie een leuk manier om een simpel kadootje heel leuk te verpakken tot iets?
zodat het er heel leuk uit ziet en eventueel nog iets moet doen om hem open te maken? :slightly_smiling_face: