Vrienden issues

Heee,
Oke, begrijp me niet verkeerd, ik bedoel dit niet lullig ofzo.
Maar er is zo’n meisje in mijn klas, en ze is wel oké, maar ze is gewoon zo anders dan ik.
Ze vindt hele andere dingen leuk, en onze gesprekken zijn niet heel leuk ofzo.
Volgens mij heeft ze heel erg het idee dat we vriendinnen zijn, terwijl ik dat zo dus niet ervaar.
Ze heeft bijvoorbeeld gevraagd of ik met haar op zangles wil, en ik heb gezegd dat ik het druk had en blabla… Maar dus mijn vraag is eigenlijk, hoe laat ik dit meisje weten dat ik niet vriendinnen met haar wil zijn, zonder haar te kwetsen ofzo?

Xxx

nouuuu…ik zou dat gewoon even niet zeggen, want daar ga je haar wel mee kwetsen.
Ik had dat ook met een meisje uit de klas, die vond mij helemaal aardig enzo, maar ik haar niet echt. Ik bleef gewoon aardig, alleen ging niet buiten school met haar afspreken ofzo.
Dus ik zou gewoon met je vriendinnen van alles en nog wat doen, en haar beschouwen als gewoon een klasgenootje. Soms moet je samenwerken, en dan doe je dat ook gewoon :wink: Maar buiten school nog samen dingen doen, hoeft niet.

Je moet gewoon normaal tegen haar doen. Geen verkeerde signalen afgeven (dus haar niet onderspammen met hartjes ofzo xd). En als ze vervelend doet, gewoon een beetje afstand houden. Ze bedoeld het waarschijnlijk helemaal niet rot.

Oke thanks!

Proberen wat afstand te nemen, maar niet op de manier dat je ineens niet meer met haar omgaat. Beschouw haar als een schoolmaatje en meer niet.