Vrienden gezocht!

Lieve allemaal!

Sinds 2 maandjes ben ik in het toffe Utrecht komen wonen. Het enige minpunt wat ik tot nu toe ervaar is dat ik niemand ken, het is best eenzaam als je de stad wilt ontdekken maar het niet kan delen met iemand. Vandaar dat ik opzoek ben naar nieuwe vrienden! :grinning:

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Fréderique, 21 jaar en studeer Frans aan de HU op de Uithof. Ik heb een hele lieve vriend maar die woont nog steeds op mijn oude woonplek dus die is niet altijd in de omgeving. Ik werk als beauty advisor op Schiphol. Ik hou van muziek, shoppen, dansen en gezelligheid.

Natuurlijk ben ik gewoon te vinden op Facebook :slightly_smiling_face: Redirecting...

Mocht je zin hebben om samen een drankje te doen, een bezoekje te doen aan de sportschool of gezellig de stad in te gaan dan hoor ik het heel graag!

Ik hoop snel nieuwe mensen te ontmoeten :slightly_smiling_face:

Liefs,

Fréderique

Ik zou even in het girlscene whatsapp vriendinnen forum kijken, hier zijn vaak groepen speciaal voor regio’s. Ik zag er toevallig laatst 1 voor Utrecht langskomen, misschien is dat een leuke manier om mensen te leren kennen

Inderdaad even in de topics met whatsapp groepen kijken inderdaad.
Daarbij al gedacht aan een studievereniging of studenten(sport)vereniging, ook een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.
Het is dat ik net gestopt ben in Utrecht maar anders had ik best een keertje met je af willen spreken :slightly_smiling_face:

Heyy, ik kwam toevallig je topic tegen en dacht, misschien is dit ook wat voor jou!

Een tijdje geleden kwam ik op deze site terecht. Ik heb nooit echt ‘echte’ vriendinnen gehad terwijl ik op het forum las, zag ik dat meerdere meiden hier problemen mee hebben. Ik wil hier open in dit topic niet mijn problemen uitleggen, maar zou het fijn vinden om dit met meiden in een groep te bespreken in bijvoorbeeld een WhatsApp groep.

Ik ben er van bewust dat er veel vriendentopics zijn, maar de meeste zijn niet echt geordend. Daarnaast zijn er veel meiden die niet willen afspreken en andere die juist wel willen afspreken en dit is niet duidelijk op te maken uit het topic. Het is erg veel zoekwerk om de juiste persoon of groep te vinden. Mij leek het leuk om een topic op te richten voor meiden die het moeilijk, leuk of gezellig vinden om echte vrienden te maken en daar ook eventueel mee af te spreken. Dit mocht niet dus nu probeer ik het op deze manier, in een bericht die ik elke keer zal gaan updaten en met meerdere groepen zal proberen te combineren.

Er zullen dan per provincies groepen ontstaan en iedereen kan zich aanmelden om zo’n groep te beheren. Daarnaast zal er een groep (of meerdere) ontstaan die voor heel Nederland/België geldt, voor meiden die niet graag willen afspreken of voor meiden die het niet erg vinden om lang te reizen. Zo kunnen misschien echte vriendschappen ontstaan en is het makkelijker om contact met elkaar te vinden.

Ik zal dit bericht dus zelf bijhouden en alles netjes proberen te ordenen, zodat het makkelijker is om contact met elkaar te zoeken of het makkelijker is om in een groep te komen. Mocht jij een groep willen beheren, laat dit dan weten! (door middel van een quote of door mij een note te sturen.) Ik zet je gebruikersnaam/link dan bij de groep en dan kunnen andere meiden sneller contact met je kunnen opnemen om zo in de groep te komen. Mocht jij nog een ideeën hebben voor een groep, dan kan je die natuurlijk altijd doorsturen! Zo kan de groep bijvoorbeeld sneller groeien en kan je sneller de groep vinden die bij jouw past!

Hopelijk is er animo voor! Ik zal dit bericht voornamelijk up-to-date houden in het topic:
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/totaal-geen-vriendinnen…-325451.0.html

-Regiogroep Drenthe
-Regiogroep Overijsel
-Regiogroep Utrecht
-Regiogroep Groningen
-Regiogroep Noord-Brabant
-Regiogroep Friesland
-Regiogroep Noord-Holland
-Regiogroep Zuid-holland: http://www.girlscene.nl/profiel/921117/gastenboek
-Regiogroep Gelderland : http://www.girlscene.nl/profiel/678405
-Regiogroep Limburg
-Regiogroep Zeeland
-Regiogroep Flevoland
-Algemeen groepje
-Algemeen groepje (voor meiden die willen afspreken): http://www.girlscene.nl/profiel/921117/gastenboek
-Algemeen Groepje (t/m 16 jaar)
-Algemeen groepje (vanaf 17 jaar) : http://www.girlscene.nl/profiel/921117/gastenboek
-Motivatiegroepje voor sport! : http://www.girlscene.nl/profiel/921117/gastenboek

Heey lieve iedereen,

Ik heb hetzelfde als dat veel van jullie hier schrijven, wel wat vriendinnen maar geen ‘echte’ en daarom ben ook ik op zoek naar een leuk en gezellig groepje. Dus als je een groepje heb waar ik bij kan? Ik ben 18 jaar en kom uit zuid-holland, dus zo’n groepje zal super zijn! Laat het mij maar weten :upside_down_face:

Ik vind het zelf ook wel leuk om een groepje op te richten. Mocht jij ook een groepje zoeken, stuur mij dan een berichtje met je nummer. Ik zal je er dan bij doen

liefss!

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/vriendentopic-voor-mensen-die-niet-s-avonds-uit-willen-gaan-328824.0.html
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/partygangers-gezocht-voor-de-eenzame-zaterdagavonden-wij-willen-uitgaan-d-287083.0.html
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/totaal-geen-vriendinnen…-325451.0.html
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/het-officiele-penmailvriendinnen-gezocht-topic-225782.0.html
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/vrienden-topic-lees-de-beginpost-229844.0.html

Je kunt terecht in een of meerdere van bovenstaande topics :slightly_smiling_face: